Kedves Olvasó!

Közvélemény-kutatások szerint, a legtöbb ember kedvenc hónapja a május, s nem meglepő, hogy a legkedveltebb évszak mégsem a tavasz, hanem a nyár. A májust már magunk mögött hagytuk, viszont a nyár épp most köszönt be. Ugorjunk előre most gyorsan a nyár végére, nézzünk vissza: mik azok a dolgok, élmények, események, melyeket átéltnek, megtörténtnek szeretnénk látni?
Jó, akkor most kezdjünk neki ezek valóra váltásának!

Ugyanezt az élménylistát más megközelítéssel is összeállíthatjuk! Bizonyára sajnáltuk, amikor tavaly borongósra, ősziesre fordult az idő, eszünkben jutott, hogy mi mindent hagytunk ki, amit a nyári hónapokra terveztünk. Vegyük fel most ezeket a lista elejére!

Az idei hosszúra nyúlt, napfényben szegény, zimankós télen bizonyára sokan álmodoztak arról, mi mindenre vágynak, mennyi mindent szeretnének tenni, megvalósítani, ha végre újra eljön a szép idő, a napsütéses nyár. Már ne várjanak tovább, sőt túl sok időt se töltsenek tervezgetéssel, listájuk írására ott volt a három, gyakran hűvös, esős tavaszi hónap, itt már „élesben mennek a dolgok"! Ez itt már a nyár! Ennél már nem lesz „nyárabb”, és idén sem fog tovább tartani 3 hónapnál, a szeptember most is eljön.

Ha épp lakásfestés, felújítás, a szabadság alatti nagyobb kertrendezés, az időhiány miatt elhanyagolt telek megszépítése, a gyereknek homokozóépítés, vagy kirándulás, természetjárás, strandolás, nyaralás, netán pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés, regenerálódás a cél – legyen bármi –, kezdjünk bele!

Nyári magazinunk sokaknak sokféle tevékenységhez nyújt segítséget, jó tanácsokat akár munka, akár pihenés vár ránk az elkövetkező hónapokban. Elmondjunk, hogyan készüljön Kedves Olvasó a nyári sportolásra; mit tegyen a hátizsákba, ha kirándulni megy; miről gondoskodjon, ha hosszabb utazásra készül. Részletesen szólunk strandolásról, napvédelemről, a kánikula időszakában szükséges „óvintézkedésekről”, és igyekszünk „last minute” segítséget nyújtani azoknak, akiknek most vált időszerűvé a fogyókúra, vagy vércukorszintjük rendezése.

Cikkeinkből kiderül, hogyan tudjuk lelki oldalról, pszichológiai módszerekkel javítani az onkológiai terápiák eredményét, és számos gyógyító növényt is ajánlunk a természetes módszerek hívei számára.

Rendhagyó NYÁRI EXTRA összeállításunkban csokorba kötöttük, mi mindenre lehet szükségük a nyáron, végül, ahogy kezdtük, közvélemény-kutatással zárjuk a gazdag kínálatot: a Nagy Szépségteszt eredményeiből megtudhatjuk, mit tartanak hölgytársaink manapság a szépségről, divatról, vonzerőről, a női értékekről.

Lássunk tehát hozzá! Ugorjunk fejest a nyárba! Éljük meg, élvezzük és értékeljük minden pillanatát, hiszen, mint minden más, ez a csodás időszak is múlandó – szerencsére újra és újra visszatér, tehát végül is állandó, ráadásul erre mindig biztosan számíthatunk!

Kellemes időtöltést, hasznos olvasgatás, boldog nyarat kívánunk!

a Paramedica

Share
 
   
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk