Harmóniában a természettel

A mosás pár évtizeddel korábban komoly fizikai erőt igénylő házimunka volt. A háztartások jelentős részében mosószappannal mostak, szabadban terítették ki a ruhákat, ugyanakkor a bőrgyulladást, ekcémát csak hírből ismerték.

 

Az évtizedek múlásával a mosási szokások is megváltoztak. Megnőtt az igény, hogy minél tisztábbak és illatosabbak legyenek a minket körülölelő textíliák. Ez viszont egyre nagyobb környezeti terheléssel jár, és magával hozza, hogy fokozatosan nő az allergiában vagy bőrirritációval jelentkezők száma.

A Cudy allergénmentes termékek mentesek az illatanyagból, színezőanyagtól és biológiailag jól lebomló természetes eredetű alapanyagokat tartalmaznak. Állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, foszfát-, klór- és parabénmentes vegán termékek.

A csecsemő bőre sokkal érzékenyebb védekező képessége gyengébb, mint a felnőtteké. Áteresztő képessége nagyobb, ezért a bőrre kerülő vegyi anyagok könnyebben felszívódnak és a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek, ezért fontos odafigyelni, hogy mivel mossuk ruháit. A Csepke Baby termékcsalád biztonságos a legérzékenyebb bababőrnek is. Növényi összetevőkből készült, bambusz pelenkák mosásához is megfelelő.

 

A 0m+ termékek használata már újszülött kortól javasolt a csecsemő és a kismama ruháinak mosásához egyaránt. Illat- és allergénmentes termékek.

A 3m+ termékek használata 3 hónapos kortól javasolt. Hipoallergén illatokat, illetve természetes illóolajokat tartalmaznak.

A Wash Taps ECO Hypollergen mosógél Teafa-Aloe hypoallergén mosószer színes ruhákhoz teafa olajjal és aloeval. A Wash Taps ECO Hypoallergén mosógél Teafa-Aloe ötvözi a kíméletes mosóerőt az aloe vera és a teafaolaj természetes baktérium és gombaölő hatásával. Gépi és kézi mosáshoz egyaránt használhatóak. Nagyon jól öblíthető, speciális összetételének köszönhetően öblítő használata nélkül is kellemes illatú, tiszta ruhákat vehetünk fel mosás után. A textíliában nem marad fehér mosószermaradvány.

Miért jó Cudy-s termékkel mosni?

  • Nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát.
  • Alacsony hőfokon is használható, akár hideg vízben is.
  • Kímélő a textíliákhoz, gyapjú, selyem ruhákhoz és bambusz pelenkák mosásához is megfelelő.
  • Könnyen öblíthető, nem marad tisztítószer a ruhában.
  • Természetesen tiszta ruha, előáztatás és folteltávolító nélkül is.
  • A Wash Taps NFH. 2015. mérése alapján a környezetbarát mosószer kategóriában a legköltséghatékonyabb!

(x)
cudyfuture.hu

Share
 
   
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk