Vitalizálja testét-lelkét!

Mindannyiunkkal megesik, hogy a mindennapos rohanásban elfelejtünk elegendő vizet inni. Nem is gondolnánk, hogy emiatt számos olyan egészségügyi problémával – például fáradékonyság, fejfájás, alvászavarok, ingerültség, emésztési problémák – kell szembenéznünk, amelyeket a vízhiány okoz.

Vízkristály fotó

 

Igyon több vizet! Nők esetében kb. 2,5 liter, férfiaknál kb. 3,5 liter víz fogyasztása lenne ajánlott naponta, mely értékek az életkor, a testsúly, a fizikai aktivitás és egyéb körülmények függvényében változhatnak. Az sem mindegy azonban, milyen vizet fogyasztunk!

A strukturált víz – más néven élő víz – rendezett kristálystruktúrájú vizet jelent. Ez a víz legtermészetesebb állapota, mely fokozottabb tápanyagfelszívódást és méregtelenítést tehet lehetővé. A víz ebben az optimális állapotában válik leginkább képessé fontos feladata betöltésére: az információ befogadására, megtartására és továbbadására. Íze is teljesen más: lágy és természetes, amely éltető energiával tölt fel, ezért többet is iszunk belőle.

Forrás: ParaMedica EgészségMagazin

Share
 
   
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk