Jognyilatkozat

Általános feltételek

Weboldalainkat mindenki szabadon, az alábbi általános feltételek betartása mellett használhatja.

Weboldalainkon megjelenő szöveges elemeket, fényképeket, grafikákat a szerzői jogi és más törvények védik, azok sem egészében, sem részeiben nem másolhatók. A weboldalainkon megjelenő dokumentumok kizárólag egészségügyi tájékoztatás, ismeretszerzés, és személyes felhasználás célját szolgálják.

Nem megengedett weboldalaink tartalmának:
sem személyes, sem egyéb célú felhasználásra történő másolása,
bármilyen médiában történő megjelenítése,
bármely letöltött dokumentum vagy képanyag módosítása,
a ParaMedica Kft. engedélye nélküli, weboldalainkra mutató hiperhivatkozás elhelyezése.

A ParaMedica Kft. rendszeresen ellenőrzi honlapját, illetve az azon közölt információkat, és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az új lapszámokban közölt információk frissek és hitelesek legyenek. Természetesen a korábbi lapszámok, illetve az archívum adatai az idő múlásával részben aktualitásukat veszthetik. A ParaMedica Kft. ezekért, valamint a hirdetések tartalmáért anyagi felelősséget nem vállal.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy honlapunkon más, nem ParaMedica EgészségMagazin honlapjára mutató hiperhivatkozást helyezhetünk el. Az itt közölt adatok helyességéért, a weblapok tartalmáért a ParaMedica Kft. felelősséget nem vállal.

Az általános feltételeinktől eltérő, engedély nélküli használat szerzői, polgári és büntetőjogi következményekkel járhat. A jogsértőkkel szemben a ParaMedica Kft. fellép.

 

Adatvédelem

Tisztelt Látogatónk!

Az Ön személyes adatainak biztonságos védelme alapvetően fontos a ParaMedica EgészségMagazin számára. Ezért az alábbiakban összefoglaljuk a ParaMedica EgészségMagazin webhelyeken használt adatkezelési gyakorlatát, a gyűjtött adatok körét, nyilvántartását, és a hozzáférhetőség korlátait.

A ParaMedica EgészségMagazin honlapjához bárki korlátozás nélkül hozzáférhet, a honlapon és az ahhoz kapcsolt oldalakon szabadon és korlátozás nélkül szerezhet információt az EgészségMagazin tartalmáról és a kapcsolódó szolgáltatásokról.

Amennyiben Ön e-mail kapcsolatba lép a ParaMedica EgészségMagazin szerkesztőségével, a ParaMedica Kft. az adatvédelmet és az adatfelhasználást az alábbiak szerint biztosítja:
az Ön által - szabad döntése folytán - megadott személyes adatokat a ParaMedica Kft. megfelelő biztonsági rendszerrel védi annak érdekében, hogy ahhoz illetéktelen személy vagy személyek ne férhessenek hozzá,
amennyiben Ön személyes adatait bármely okból a ParaMedica EgészségMagazinnak megadja, Ön bármikor jogosult arra, hogy korábban a weben keresztül megadott adatait hasonló módon letiltsa; ebben az esetben a ParaMedica Kft. az adatokat törli a rendszeréből.
A jogszabály által előírt módon, lapszemlénk küldéséhez szükséges, Ön által megadott név-megjelölést rendszerünkön keresztül szükség esetén bármikor módosíthatja. Adatvédelmünk természetesen e név-nyilvántartásra is kiterjed.

Bármilyen személyes adatot kizárólag a hatályos jogszabályoknak megfelelően, kizárólag a hatóságok részére adhatunk ki, amennyiben azok jogszerűen köteleznek minket az adatszolgáltatásra.

Tájékoztatjuk, hogy a ParaMedica Kft. az olvasói igények mind teljesebb kielégítése érdekében, olvasótáborának összetételét reprezentáló statisztikai felméréseket készíthet, melyhez az olvasók által önkéntesen megadott, nem személyhez kötött információt (pl. életkor, nem, a régió, város, falu, ahol a lakhely található) gyűjtheti. Ezen adatokból természetesen az olvasó kiléte nem megállapítható.

Köszönjük megértését!

ParaMedica EgészségMagazin Szerkesztősége

 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk
 
 
Impresszum © Paramedica Minden jog fenntartva!