Keresés
Close this search box.

Gyógyító kristályok I. – A méregtelenítés

//

Kedves Olvasó! Ne csak a lakását takarítsa rendszeresen, évente legalább egyszer kerítsen sort szervezete megtisztítására is. A folyamat gondolati szinten indul, s azt is el kell döntenie, hogy melyik méregtelenítő módszert választja a sok közül.

Gyógyító kristályok I.

A méregtelenítés

Talán meglepően hangzik, de szervezetünket nemcsak a hagyományos, jól bevált és közismert módszerekkel, hanem kristályokkal is méregteleníthetjük. A megfelelő helyről beszerzett, jól kezelt és tisztított kristályoknak csodálatos energiájuk van. A szervezet megtisztítása céljából a kristályokat főként a „csakrákra” helyezve alkalmazzuk.

A tisztításra alkalmas kristályok közül elsősorban a hegyikristályt, a cirkont, a rózsakvarcot és a hematitot ajánljuk és mutatjuk be most részletesebben.

A kristály-gyógyászatnak Indiában nagy hagyományai vannak. Az egyes kristályok hatás-mechanizmusának ismerete, a segítségükkel végzett gyógyításban szerzett tapasztalat a szakképzett terapeuták számára lehetővé teszi, hogy a különféle testi-lelki problémák kezelésében célirányosan használják fel őket. A kristálygyógyászat sokféle kezelési módot ismer, melyeket sorozatunk következő számaiban mutatunk be.

Ságodi Erzsébet

Info: Indiaház
Tel.: 06-1/ 243-5058, 06-20/345-5925



www.indiahaz.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!