Keresés
Close this search box.

Számmisztika

Sorozatunk előző részeiben megismertük a számok minőségét és jelentését, megtanultuk sorsszámunk kiszámítását, illetve felrajzolni számmisztikai képletünket, a numeroszkópot, ez alkalommal képletünk egészségügyi vonatkozásaival, annak értelmezésével foglalkozunk.
Az előző lapszámokban megismerkedtünk a számmisztikai alapfogalmakkal, a számok jelentőségével és minőségével. Most – mindezt a tudást felhasználva – a számmisztikai képlettel, vagyis a numeroszkóppal ismerkedünk meg.
Az előző lapszámokból megtudhattuk, hogy a számok, mint szimbólumok minőségeket, vagyis az anyagi világ fogalmaira lefordított tulajdonságokat takarnak. Ezek segítenek feltérképezni önmagunk vagy mások születéskor magával hozott energetikai állapotát, szellemi, lelki, és testi tulajdonságait, illetve láthatóvá teszik, hogy milyen eszközökkel tudja majd életében sorsát betölteni, feladatait megoldani. Ehhez megtanultuk kiszámítani saját sorszámunkat, és elemeztük a számokat 1-5-ig, íme a folytatás 6-9:
A számokról a legtöbb embernek a mennyiség, és nem a minőség jut az eszébe. Hamvas Béla szerint: „A szám az a másra vissza nem vezethető egyszerű elem, amelyben az ember a világ létével közvetlenül kapcsolatba lép. A szám az a kulcs, amellyel a szellemi értelem az anyag minden titkát ki tudja nyitni."

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!