Keresés
Close this search box.

Még mindig dohányzunk?!

//

Ma Magyarországon 3,5 millió ember fújja, 6,5 millió pedig szívja a cigarettafüstöt. Minden 15. percben meghal valaki dohányzással összefüggő betegség következtében. Ez évente 30.000 honfitársunk elvesztését jelenti.

A dohányzás – egyéb rizikófaktorokkal együtt – kíméletlenül szedi áldozatait, főleg szív- és érrendszeri, illetve daganatos betegségek útján, pedig a dohányzás az egyetlen olyan kockázati tényező, amely ma már a biofizikai orvoslás segítségével könnyedén kiküszöbölhető.

Az Empátia Biomed Gyógycentrum Magyarországon elsőként vezette be a trans-craniális mágneses stimulációt, ami a német biofizikai módszer továbbfejlesztett változata. Több mint 4000 eredményes kezelés alapján dokumentáltan ez jelenti a legeredményesebb, legmegbízhatóbb segítséget mindazoknak, akik szeretnének végleg búcsút inteni a dohányzásnak. A 90%-os hatékonysággal működő fájdalom- és mellékhatás mentes terápia nikotinéhség nélkül segít a dohányosoknak végleg megszabadulni káros szenvedélyüktől. Az 1×1 órás személyes megjelenéssel egybekötött komplex energetikai-harmonizációs méregtelenítő kezelést egy 1 hónapos folyamatos fenntartó kezelés követi, egy speciális chip segítségével. A kezelés után néhány napon belül érezhetően javul a közérzet, nő a teljesítőképesség, sőt a légzés is könnyebbé válik. A dohányzásról leszokott betegek azon túl, hogy megtakarítják a cigaretta árát, gyógyszerekre is kevesebbet költenek, ami évente együtt több százezer forintos megtakarítást jelenthet. Nagyon sok családban ez csökkenheti a pénztelenségből fakadó állandó stresszt, feszültséget, tovább javítva hazánk egészségügyi statisztikáit.

SEGÍTSÉG A TUMOROSOKNAK

EMPÁTIÁVAL A FÜSTÖLGŐ DIÁKOKÉRT

Az Empátia Biomed Gyógy-centrum kiemelten fontosnak érzi a jövő nemzedékek egészségét, ezért indította útjára 2005. január 10-én országos mozgalmát, amelynek keretén belül minden magyar közép- és felsőoktatási intézmény első 30 önként jelentkező diákja gyakorlatilag ingyen veheti igénybe a korszerű dohányzásellenes terápiát. A családtervezés előtt álló fiatalok figyelmét nem lehet elégszer felhívni a dohányzás magzatkárosító hatásaira, ezért ezt a hatékony segítséget országosan 25.000 diák számára még a gyermekáldás előtt szeretnénk hozzáférhetővé tenni.
Kérünk mindenkit, hogy a módszert minél több szenvedélybetegnek javasolják, hiszen a kezelést bárki, életkortól függetlenül, veszélytelenül igénybe veheti (kivételt csupán az epilepsziás, ill. a szívritmus-szabályzóval élő ?betegek jelentenek).
Az aktív, kezdeményező egészségügyi szolgáltatóknak kedvező együttműködési konstrukciókat kínálunk. Ha egy körzetben legalább 20 fő leszoktató kezelését kérik, akkor a segítség „házhoz megy”, tehát kiszállást is vállalunk. Miután a probléma országos méretű, a szolgáltatás is országos lefedettséget kíván. Szövetségesek, együttműködő partnerek jelentkezését mindig örömmel fogadjuk, hiszen dohányzás elleni harcunk közös erővel sikeresebb lesz.

EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGESEBB JÖVŐÉRT!
Empátia Biomed Gyógycentrum
1211 Budapest, Bajáki Ferenc u. 1-3. III/310.
1148 Budapest, Örs vezér tere 23. II/222.
Tel.: 06-1-420-400 és 06-20-55-22-898


www.empatia-biomed.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!