Keresés
Close this search box.

Perui sámán Magyarországon!

//

A sámánok a természet papjai, hírnökei. Nem csupán a természet nyelvét értik, de a gondolatait is képesek közvetíteni, sőt éltető erejét is át tudják adni nekünk. Talán ezért tartották őket egykoron olyan kimondhatatlanul nagy becsben hazájukban és messze földön egyaránt.

Perui sámán Magyarországon!

Egy sámán értéke valójában megfoghatatlan számunkra, de az általa közvetített Erő megtapasztalása újra felébresztheti bennünk a „csodák” létezésébe vetett hitünket, s olyan képességeink feltárására adhat lehetőséget, melyekben való hitünktől már régen megfosztottak. Ez is a sámán feladata: visszavezetni bennünket az elfelejtett útra, melyet ők még mindig ismernek, hiszen lényük alapját képezi e tudás. Még értenünk sem kell „működését”, ez nem feltétele annak, hogy a sámán hasson ránk, elég, ha egy légtérben vagyunk vele. Mindez kevesek életében adatik meg.

James Arevalo Marajildo Mallku a Perui Természetes Gyógymódok, Az Andok Misztikuma, A Dél Amerikai Sámánok Élete, Templomai, Spirituális Helyei és Építészete, valamint Az Inka Beavatás, avagy a Puma Ébredése című könyvek írója az Andok Írói Szövetségének elnöke, a perui közösség kiemelkedő tanítója és spirituális vezetője – sámánja. Utazásai során Peru és Brazília spirituális helyeit kutatja, tanulmányozza, hozzásegítve az emberiséget az ősi kultúrák megértéséhez, elfogadásához és tanításainak alkalmazásához a mindennapi életben. A templomok és spirituális helyek energetikai elhelyezkedésének, tájolásának összefüggései magyarázatként szolgálnak a Föld energetikai hátterének jobb megértéséhez. Az elmúlt 20 év során Mallkunak nem mindennapi felismerésekben volt része az Andok spirituális helyeinek archeo-csillagászati vizsgálata során.

Mallku, a perui sámán az inkákat megelőző ősi kultúrákról szóló, Az Inka Beavatás, avagy a Puma Ébredése című könyvének hazai megjelenése alkalmából március végén Magyarországra látogat.

Programja:

Március 27. hétfő 18.30
Ingyenes, dedikálással egybekötött előadás:
Az inkák ősi tanításai és a sámáni ösvény.
Helyszín: Arany Buddha Alternatív Egészségközpont
Március 28. kedd 18.00
– Világjáró klub – Exkluzív diavetítés, dedikálással egybekötött eloadás
(belépődíj: 300,– Ft)
Helyszín: Vista Rendezvényterem
Március 29. szerda 10.00–17.00
– Inka sámáni ösvény – tanfolyam
Helyszín:
Arany Buddha Alt. E.K.
Március 31. péntek 10.00–17.00
– Nap Gyermekei ceremónia – tanfolyam
Helyszín:
Arany Buddha Alt. E.K.
Április 1. szombat
9.00–18.00

– Kozmikus Feng Shui – Sámán ceremónia a lélekhez – tanfolyam
16.30–1800 – Ingyenes előadás a Kombucha napon: Sámán ceremónia a lélekhez
Helyszín: CEU

A március elején megjelenő könyvre előjegyzés,
a programokra jelentkezés és info:
Tel.: 06-1-365-1562,

, www.fengshuimagazin.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!