Keresés
Close this search box.

Babahoroszkóp

//

Komoly klinikai kutatások támasztják alá, hogy egy nő csak akkor fogan, ha a Nap és a Hold távolsága az égen ívmásodpercnyi pontossággal megegyezik a születéskori Nap és Hold távolságával. Ez egy hónapban összesen egyszer fordul elő, mindössze 4 óra hosszáig.

A fogantatás csak akkor jöhet létre, ha azon a Napon, a fogantatás percében a Hold nem kap egynél több „támadást” más bolygóktól, ellenkező esetben, a fogantatás vagy nem valósul meg, vagy a létrejött terhességet különféle problémák, vetélés, szüléskori komplikációk, sérülések, császármetszés veszélyeztetik.

A Hold szimbolizálja az anyát és a tőle testileg és lelkileg függő csecsemőt. A Hold uralja a gyomrot és a táplálkozás funkcióját, illetve a gyors növekedést – gondoljuk csak el, a kisgyermek testtömege egy éves korára mintegy háromszorosára nő. A Hold ugyanakkor az érzékelő tevékenységek kialakulására is hat, ez jól nyomon követhető a gyermek első életévében tapasztalható ugrásszerű fejlődésen.

A babák horoszkópjában az első évben a Hold úgy működik, mint egy óra másodperc mutatója. Minimális tévedéssel, napra pontosan meg lehet mondani, hogy mi fog történni a csecsemővel, milyen szokásai és reakciói lesznek. Hogyan szeret aludni, fázós lesz-e vagy sem, jó étvágya lesz-e, anyatejjel vagy más módon táplálják majd, mikor bújik ki az első fogacskája, sírós, hasfájós lesz-e vagy sem?

Ha a gyermek Holdja például a Kosban van, akkor a baba izgő-mozgó és sírós lehet. Bika jegy esetén jó evő, nyugodt babánk van, aki nagyon igényli a simogatást, míg az Ikrek jegyében lévő Hold esetén intenzív és hangoskodó, kiköveteli, hogy foglalkozzanak vele. A Rák jegy hajlamosíthat a hasfájásra, a nagy folyadék- és melegigényre, ugyanakkor körültekintően kell etetni, mert hajlamos megundorodni az ételektől. Az Oroszlánok elvárják, hogy minden tökéletes legyen körülöttük, s felháborodnak, ha valami apróság nincs rendjén. A Szüzek gyakran, de keveset esznek, általában nyugodt, kiegyensúlyozott csecsemők. A Mérleg babák hajlamosak rá, hogy mohón túlegyék magukat és utána „kibukják” az étel felét. Nem könnyű bánni a Skorpió Holdúakkal, igazi erőszakos babák, mindent kikövetelnek maguknak, ugyanakkor a Nyilasok sokkal nyugodtabbak, jól alszanak, s ha sokat kapnak enni, igazán elégedettek. A Bakok szintén jó evők, ám meglepheti szüleiket, hogy mennyire nem igénylik a babusgatást. A Vízöntőket nem szabad pólyába rakni, mert egyáltalán nem tűrik a korlátozást, azonnal lerúgnak minden takarót, ennek ellentéteként a Halak Holdú gyerekek kifejezetten fázósak lehetnek, csak finom meleg takaró alatt érzik jól magukat.

Fentieken kívül a babával kapcsolatos számtalan kérdésekre meglepően pontos választ tudunk adni a Hold horoszkópbeli helyzetének ismeretében

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!