Keresés
Close this search box.

Kristályok gyermekeknek

//

Minden kristály a rá speciálisan jellemző erőtérrel és hatással rendelkezik. A kisugárzott energiamező az ásvány méretétől és alakjától is függ. Az általánosan jellemző váltószám: 1gramm/1cm.

Természetes, hogy ott fejti ki hatását, ahová helyezzük (pl. az ágy alá tett kő, alvás közben, míg az íróasztalra helyezett munka vagy tanulás közben).

Fontos tudnunk, hogy a kicsi gyermekek (0-5 éves korig) nagyon érzékenyek a sugárzásokra, így nekik csak hozzá értő javaslata alapján, személyre szabottan válasszunk kristályokat. Persze, ha egy kisgyermek különösen ragaszkodik egy bizonyos kőhöz, annak oka van. Ilyen esetben a szülő bátran bízhat gyermeke intuitív képességében, nincs mitől félnie, hiszen, ha a választás mégis hibás volt, akkor a kő „megpróbál” kikerülni abból a zónából, ahol nem megfelelő hatást fejtett ki (pl. leesik, eltörik stb.). Ez a zóna a test közelében maximum 15cm.

Kristályok bármilyen célú használatánál érdemes szem előtt tartanunk azt a tényt, hogy nem vagyunk egyformák. Tapasztalatok szerint az embereknek csak az 50-60%-a reagál hasonlóan adott kövekre. Eleinte meg kell figyelnünk, hogy gyermekünk a szokásosan elvárt módon reagál-e a választott kristályra, illetve, hogy az alkalmazott nemes kő a leírtak szerint működik-e nálunk, vagy a fent említett módon „próbál” kikerülni az adott zónából. Ez esetben módosításra, vagy akár a kristály mellőzésére is gondolnunk kell.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!