Keresés
Close this search box.

Jelgyógyászat dióhéjban

//

A természeti népeknél a testre rajzolt jelekkel való gyógyításnak ősi hagyományai vannak. Saját sokéves tapasztalataimat a dél és közép-amerikai indiánok közötti tartózkodásaim során tovább gazdagítottam az ő évszázados gyakorlati tudásukkal, ismeretanyagukkal.

Jelgyógyászat dióhéjban

Állítom és vallom, hogy az ősi Húsvét szigeti rajzok és szobrok, az amerikai piramisok, sztélék ábrázolásai és jelei, az egyiptomi piramisok és a természeti népek kultikus testre festett gyógyító jelei összefüggő egységet alkotnak.

Az indiánok gyékényeik, sátraik, ruházatuk mintázatába beleszőtték titokzatos jeleiket, de gyógyító szimbólumaik megtalálhatók cserép, majolika, lopótök és egyéb ivó, evő edényeiken is. A hatalmas, cserépből készült gabonatároló amforákon szintén láthatóak Y vagy sinus jeleik, melyek megvédik a gabonát a dohosodástól.

Gyakran alkalmazzák a kereszt jelét (+), főként az ellenséges törzs felől jövő ártó, rontó varázslatok, gonosz szellemek ellen. A falu közepén, a faluház elé felállított magas árbócrúd tetején elhelyezett kereszt az egész falut védelmezi. A kereszt hatása egyébként abban rejlik, hogy minden rezgést kiolt, s ez műszerekkel is mérhető. Ezt a szimbólumot még rosszindulatú daganatok, káros sugárzások (vízerek, stb.) esetén is alkalmazzák.

Ha egyenes vonalakat (–) egymás alá, vagy mellé rajzolunk, akkor hatásuk erősödik, azaz összeadódik. Páros vonalszámnál erősít, páratlan vonalszámnál pedig energia-elvonás következik be. Gyulladás esetén például a testre rajzolt páratlan vonalszámmal csökkentjük annak intenzitását.

A bennszülöttek különböző színű vonalakat rajzoltak beteg testrészeikre aszerint, hogy a sebgyógyulást akarták-e gyorsítani, vagy a gyulladást csökkenteni.

A sinus jellel () minden káros folyamat megfordítható. Ha izomgörcseik voltak, akkor a lábikrájukra vagy karjaikra, gyomor vagy bélhurut esetén pedig a fájó szerv fölé rajzolták a sinus jelet.

Az Y jelet mindig a homlokuk közepére rajzolták. Ezzel stabilizálták gondolkodásukat. Ezen kívül alkalmazták még emésztési rendellenességek, menstruációs zavarok, vagy fejfájás esetén is fejpántokra rajzolva a mellékelt ábrák szerint.

A szerző módszerével, előadásaival, tanfolyamaival 10 évig járta az országot. Visszavonulása óta tudását több száz tanítványa adja tovább. E témában megjelent 12 könyve: Bogumil Patikája, Transzcendentális gyógyászat, Kozmikus gyógyászat, Piramis gyógyászat, Eszközös gyógyászat, Mesterkurzus, Test és lélek, Virtuális pszichózis, Szuggesztiós gyógyászat, Mágikus gyógyászat, Információs gyógyászat, Szellemgyógyászat. A könyvek egy része még kapható az Elixír Könyvesboltban, a többi megrendelhető a szerzőnél, aki jelenleg az alginitből kinyerhető metaloflavon proteidekkel és antioxidáns flavonoidokkal foglalkozik a rákos elfajulások és az anyagcserezavarok gyógyítása érdekében.

Konzultációra bejelentkezés:
Tel.: 06-25/401-88-22
E-mail: balogh.gyula1@chello.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!