Keresés
Close this search box.

A Metódus

//

„Józan észnek az emberek azoknak az előítéleteknek az összességét nevezik, amelyeket 18 éves korukig beléjük neveltek.”

Gondoljuk csak el, hogy gyermekkorunkban hányszor szóltak ránk, hogy ne ugráljunk, ne kiabáljunk, ne borzoljuk össze a hajunkat, ne forogjunk, stb. Ekkor már elkezdődött a józan észre való nevelésünk, pedig akkor még az ösztönünk jól súgta, hogy mit is tegyünk, hogy a számunkra legtökéletesebb frekvenciát érjük el. Születésünkkor még ezen a frekvencián léteztünk, s ezt a sejtjeink információként őrzik. Klienseim a kezelés során erre az információra emlékeznek vissza, s kezdik el újra közvetíteni.

Mert, ami valaha lesz, már volt valamikor. A környezetünkben lévő anyagok, a testünket felépítő anyagok – mind-mind rezgések. Tudatállapotunk erősen az anyagi világhoz kötött, viszont mindannyian rendelkezünk a fentiekben említett, magasabb frekvencián rezgő testekkel.

Az értelem az érzelmekkel ötvözve csodákra képes – pusztán szellemi erővel.

A Metódus egy energetikai kezelés, melynek hatására a kliens saját magát ösztönösen különböző természetgyógyászati technikákkal kezeli anélkül, hogy bármit is tanult volna.

A tudatalattiban ott rejtőzik, hogy a betegséget mi, vagy milyen stressz okozta, de ott van a megoldás, a személyre szabott terápia is.

A kliens teljesen tudatánál, de meditatív állapotban van a kezelés alatt, és egyszerűen érzi, hogy mit kell tennie, milyen mozgást, illetve mozdulatokat kell elvégeznie. Képes egyszerre 5-6-féle technikát elvégezni saját magán anélkül, hogy tudná, melyik mozdulatot miért is hajtja végre. Az energia hatására a sejtek szinte önállóan gondolkodnak, cselekednek, tehát az elmozdult csigolyák, csontok is a helyükre kerülnek anélkül, hogy izommal mozgatná meg a beteg. Ehhez nincs szükség semmiféle vallásos hitre, hisz nem attól függ a tudatalattinkkal való kapcsolatfelvétel. A technika nem tanulható, csak rávezetni lehet a magát kezelni vágyót, hisz a képesség mindenkiben ott szunnyad, csak felszínre kell hoznia.

A teljes gyógyulás érdekében viszont sokszor szükség van külső segítségre is, ilyen például a szervezet méregtelenítése, melynek legkényelmesebb és legbiztonságosabb módja a CHI méregtelenítő talp-tapasz. Ezt a tapaszt lefekvés előtt kell felragasztani, s reggelre elképesztő látványt tapasztal a használója. A tapasz szinte csöpög az általa kiválasztott méreganyagoktól. Emellett nagyon fontos azonban, hogy szervezetünket minél kevesebb méreganyag érje. A mosó- és öblítőszerek által okozott gyakori allergiák, kellemetlen bőrtünetek kivédésére használjuk a BNV Környezetvédelmi Nagydíjas mosógolyót, mely a természetben található ásványok segítségével végzi el a ruhák tisztítását. Nem csak magunkat és környezetünket védjük vele, hanem pénztárcánkat is!

Zuhanyozáskor sajnos minden nap „élvezhetjük” a klór agresszív hatását, ma már azonban ezt is kiküszöbölhetjük a cserélhető patronnal működő C-vitaminos zuhannyal. Korunk egyik legnagyobb problémája az elhízás. A JinJang testsúlycsökkentő tapasz egyszerű és hatékony segítség a kívánt testsúly elérésére és karbantartására. Szintén éjszakára használjuk, a köldökünkre felragasztva. E termékeket azért ajánlom, mert sokat segíthetnek, főként ha használjuk őket!

A ráhangolódás, a saját pozitív energiánkkal való kapcsolat felvétel és a jótékony természetes anyagok (gyógynövények, ásványok) a tudománnyal karöltve a gyógyulást rendkívül nagy mértékben segíthetik!

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!