Keresés
Close this search box.

Kristályok a számítógépen

//

Manapság környezetünk kétszázszor több ingert tartogat számunkra, mint a '70-es, '80-as években. Ehhez képest az éltető energia, és a szervezetünk „életben tartását” szolgáló egészséges, nyers, élő táplálékok bevitele a töredékére csökkent.

Tartsuk szem előtt azonban, hogy mivel minden ember egyedi, tehát különböző energetikai rendszerrel rendelkezünk. Ezért mindenkinek – már a prevenciós jellegű kezelések esetén is – más és más fajtájú, minőségű és mennyiségű szükséges a kristályokból, mint energiahordozókból. Természetesen azt is figyelembe kell vennünk, hogy milyen jellegű energetikai problémáról, szennyeződésről van szó. A befolyásoló tényezők nagy száma miatt felelőtlenség lenne bármilyen általános receptet adni, az energetikai szennyeződések megtisztítására, megszűntetésére, azonban egy általánosnak mondható, nagyon gyakori problémáról mégis konkrétan szólnék.

A napi több órát ún. elektro-szmogot kibocsátó berendezésekkel – főként számítógéppel – dolgozóknak javasolnám, hogy tegyenek számítógépük monitora mellé rózsakvarcot, vagy malachitot, melyek magukba gyűjtik a kibocsátott sugárzás nagyobb részét. Ha a kő telítődne a káros rezgésekkel, még árthatna is, mivel koncentráltan kibocsátaná azokat, ezért naponta meg kell tisztítani. Ehhez a rózsakvarcnál egy órás, sós vízben történő áztatás, majd folyóvizes öblítés elegendő, a Malachit esetében az eljárás kicsit bonyolultabb. Egy átlagos számítógép mellé rózsakvarcból 15-20 dkg, malachitból intenzívebb hatása miatt kevesebb is elég. A kő alakja is meghatározó: a lencse, a gömb, vagy a piramis alakúak a legjobbak, de az amorfok is számításba jöhetnek. Készséggel felajánlom az érdeklődőknek, hogy egy személyes beszélgetés keretében díjmentesen segítséget nyújtok saját, személyre szabott energiahordozó kristályuk kiválasztásában.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!