Keresés
Close this search box.

A természetes életenergia forrása

//

BluBio®

A természetes életenergia forrása

A természet és a korszerűség harmóniája

Összekapcsoljuk a hagyományos kínai orvoslás (HKO) ősi ismereteit az innovatív kutatással. Ennek lényege és célja, hogy a többé-kevésbé inaktív öngyógyító erőinket energetikailag felélesszük és működtessük.

Előtérbe helyezzük az egészséges életmódot, mégpedig a kor változó követelményeihez igazítva. Középpontban az emberi táplálkozás áll, hiszen ez az élet alapja. Itt dől el, hogy a szervezet azt kapja-e, amire szüksége van. Nem az a kérdés, hogy válasszunk-e táplálék-kiegészítőt, hanem az, hogy milyet válasszunk. Mi a maximumot szeretnénk: élő, természetes tápanyagot.

A mikroalgák 100%-ban természetes eredetűek, és a hatásuk teljeskörű. Több mint 50 életfontosságú anyagot és több ezer enzimet tartalmaznak, melyek gyorsan és könnyen felvehetők, nagyon hatékonyan hasznosulnak.

Tápanyaghiányok

Napjainkban még a friss élelmiszerek is egyre kevesebb létfontosságú anyagot tartalmaznak. A kilúgozott talajok, az iparszerű gyártási eljárások és a fogyasztóig vezető hosszú út gyakran tápanyaghiányt eredményeznek. A BluBio® kiküszöböli ezeket a tápanyaghiányokat.

Az alábbiakban néhány élelmiszer jellemző vitamin-, illetve ásványi-anyag veszteségének mértékét mutatjuk be az 1985. és 1996. évi felmérések összehasonlító értékelése alapján:

Banán:
Fólsav: – 84%
B6-vitamin: – 92%
Burgonya:
Kalcium: – 70%
Spenót:
Magnézium: – 68%
(Forrás: Welt am Sonntag 1997.08.24)

Kinek, mit, mennyit?

A gyógyszereknél megszoktuk, hogy a mellékelt betegtájékoztató és az orvos utasítása pontosan meghatározza a szedés gyakoriságát és az adagolást. A táplálék-kiegészítők éppúgy jogi szabályozás alá esnek, mely szerint jól látható módon, világosan meg kell adni a maximális adagolást. Ugyanígy van ez tiszta, természetes alapanyagú termékeinknél, melyeknek ráadásul semmiféle mellékhatásuk nem ismert.

Termékeink szakértői természetesen személyre szabott módon is be tudják állítani a szükséges adagolást és a szedés gyakoriságát, de ez ügyben gyakorló természetgyógyászok és a természetgyógyászatot elismerő, akadémikus orvoslást folytató szakemberek is megbízható tájékoztatást, tanácsot tudnak adni.

Miért ilyen széles a paletta? Nagyon egyszerű: célunk, hogy minden korcsoport, férfiak, nők és gyermekek, sportolók, valamint számos foglalkozási ág művelői, fizikai és szellemi munkát végzők egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelőbb, igényeiket és szükségleteiket leginkább kielégítő, testre szabott készítményt.

A spirulina-alga tartalmazza az összes létfontosságú aminosavat (a szervezetünket alkotó fehérjék építőköveit), számos vitamint, ásványi anyagot és egyéb értékes tápanyagot. Ezek sokoldalú hatása mind az optimális testsúly, az egészséges bőr, haj, köröm és csontok, a jól működő anyagcsere, emésztő rendszer és hormonháztartás, mind pedig az ízületek karbantartása és a teljesítő-képesség szinten tartása szempontjából jótékony, sőt elengedhetetlen.

Spirulina platensis
– a természet kincseskamrájából

70 billió testi sejtünknek csak a legjobbat!

A spirulina a Földön létrejött első élőlények egyike, így életünk alapját képezi. A spirális alakú mikro-alga tulajdonképpen egy energiacsomag, amely bolygónk fehérjében leggazdagabb növényeihez tartozik, és az ismert növények közül a legösszetettebb tápanyag-kombinációval rendelkezik. A spirulina-alga tápanyagai könnyen hozzáférhetők a szervezet számára, azaz biológiai felszívódása, hasznosíthatósága rendkívül erőteljes.

A spirulina-alga tápanyagokat szállít testünk sejtjeinek:

A mikroalgák tartalmasabbá, értékesebbé teszik napi étkezésünket, és gondoskodnak a jó közérzet fenntartásáról. A spirulinából szervezetünk minden alkalommal azt veszi fel és hasznosítja, amire épp szüksége van – különösen érvényes ez fokozott teljesítmény-kényszer, sport-megterhelés, stressz, esetleg várandósság esetén.

A spirulina-alga hatásvizsgálati tanulmányokban leírt pozitív jellemzői:

A spirulina legértékesebb pigmentje a fikocianin, amely a vizsgálatok szerint képes javítani a vérképzést, és stimulálni a fehér vérsejteket, testünk védekező erejének fokozására. A kiemelkedően jó minőségű spirulina fikocianin-tartalma jelenleg átlagosan 12%, kutatócsoportunk folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a fikocianin-tartalmat tovább növelje. A BluBio® termékcsalád speciális összetételű termékei a spirulina-algát különböző ásványi anyagokkal és nyomelemekkel dúsítva tartalmazzák.

Kérjük, gondolja át, hogy valóban megtesz-e mindent a saját és családja egészsége érdekében? Ha nem, még időben változtassa meg életmódját és táplálkozási szokásait. Mi a magunk részéről szaktudásunkat, és kutatócsoportunk tudományos eredményeit állítjuk az Ön egészségének szolgálatába, melyhez kiemelt tisztaságú, világszerte kedvelt és keresett Spirulina termékeink is a rendelkezésére állnak.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!