Keresés
Close this search box.

Az Ojibwa indiánok „SZENT ITALA”

//

Egykor a messzi Kanadában az Ojibwa indiánok híres gyógyítói észak-amerika gyógyfüveiből olyan orvosságot készítettek, „amely megtisztítja a testet, és ismét harmóniába hozza azt a Nagy Szellemmel”. Az ősi, eredeti teakeveréket a múlt század elején Rene Caisse kanadai nővér tette közismerté. Később együtt dolgozott a híres Dr. Charles Brusch- csal, John F. Kennedy orvosával, akivel közösen tökéletesítették FlorEssence a receptúráját.

Az emberi test csodálatos szerkezet. Bár gyakran tűnik másként, mégis arra törekszik, hogy egészségesek legyünk. A nap minden percében azért dolgozik, hogy távol tartson minket a fertőzésektől, és megsemmisítse a káros salak- és méreganyagokat – bár erre önállóan nem mindig képes. Az emberek már évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy bizonyos időnként javallott a test megtisztítása, erre utalnak a böjti szokások kialakulása is.

Régebben elsősorban azoknak ajánlották a méregtelenítést, akik súlyos betegségben szenvedtek, immun- és méregtelenítő-rendszerük gyengén működött, vagy súlyos mellékhatásokkal járó, megterhelő gyógyszeres kezelésre kényszerültek. Manapság súlyosan szennyezett környezetünk és természetellenes táplálkozásunk miatt mindannyian méregtelenítésre szorulunk, hogy sokáig és lehetőleg egészségesen élhessünk az étrendünket elárasztó túl-feldolgozott, túl-édesített, túl-sütött, génmódosított és hormonkezelt ételek, tartósítószerek és adalékanyagok ellenére. Ehhez a drasztikus, és gyakran veszélyes, túlzásba vitt kúrák helyett alkalmazzunk egyéni szükségleteinkhez jobban igazodó, szelídebb módszereket.

Nyilvánvaló, hogy nem cserélhetjük le méregtelenítő szerveinket, májunkat, vesénket, egyebeket, ha azt tapasztaljuk, hogy nem bírnak a mérgező- illetve salakanyagok terhével. Úgy kell megválasztanunk a méregtelenítés módszerét, hogy az testünk megtisztításán túl az immun- és a salakanyag ürítő rendszert is segítse, gyógyítsa, erősítse, egyensúlyba hozza. Ez a méreganyagok felhalmozódásával járó egészségügyi problémák, kockázatok csökkentése miatt is kulcsfontosságú.

Tudnunk kell, hogy a méregtelenített szervezet immunrendszere sokkal hatékonyabban működik. Részben ez a magyarázata annak, hogy miért olyan fontos a méregtelenítés például szklerózis multiplex, Parkinson-kór, ízületi gyulladás vagy akár a krónikus fáradtság szindróma kezelése során, valamint fekélyek, pajzsmirigy-bántalmak, prosztata- és húgyúti problémák, keringési betegségek, cukorbaj, rosszindulatú daganatok, alvászavar, pikkelysömör, impotencia, asztma és allergiák esetében is. Daganatos betegségek esetén a szakszerű méregtelenítés elengedhetetlen követelmény. A méregtelenítés önmagában nem gyógyszer, hanem a szervezet saját gyógyító funkcióit felerősítő, kiteljesítő eljárás.

A FlorEssence egy nyolc gyógynövényből álló gyógyhatású teakeverék. Mindegyik összetevője jól meghatározott tulajdonságokkal rendelkezik, s ezek egymás hatását kiegészítve, erősítve, együttesen segítik a test méregtelenítését, megtisztítását. Ami valaha nem volt más, mint Kanada első népeinek elfelejtett titka, az az elmúlt években széles körben elfogadottá vált Észak-Amerika határain túl is. Ma a FlorEssence már a világ több mint huszonöt országában elérhető, hiszen a méregtelenítés egyre inkább mindenkié!

Dr. Józsa Boglárka

A FlorEssence talán a legerősebb méregtelenítő hatású gyógytea, amivel eddig találkoztam. Az évek, évtizedek alatt jelentős mennyiségű „salakanyag” rakódik le sejtjeinkben és sejtjeink között. Ha ettől sikerül megszabadulnunk, testünk „fellélegzik”, hatékonyabban kezd működni, s így immunrendszerünk is erősebbé válik. Valószínűleg ez a magyarázata a FlorEssence meglepően jó hatásának.

dr. Domján László

A tea történetét megismerheti Richard Thomas: FlorEssence című könyvéből, amely az Agykontroll Kft. kiadásában jelent meg.
A könyv (és a gyógytea is) kapható:
Budapest, Agykontroll üzlet – Hattyúház (T:488-0118)
Győr, (T: 96/326-134), Nyíregyháza (T: 42/596-756)
Szolnok (T: 30/9031-468)
ill. megrendelhető: www.agykontroll.hu
További info: www.sunbird.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!