Keresés
Close this search box.

Több mint immunterápia!

//

Magyarországon az utóbbi években számos kitűnő terméket hoztak forgalomba, melyek hasznosak lehetnek a rákbetegségben szenvedők számára, vagy éppenséggel hozzájárulhatnak a betegség kialakulásának megelőzéséhez. Sajnos az elismerésre méltó igyekezet, és a kétségkívül pozitív részeredmények ellenére Magyarország továbbra is az elsők között maradt a világon a rákos megbetegedések és halálozások tekintetében.

Több mint immunterápia!

Tudományos elemzések szerint egyes mesterséges vitamin-, ásványi anyag és nyomelem- komplexumokról nem bizonyítható, hogy csökkentenék a rákbetegségek előfordulásának valószínűségét. A rákbetegség által különösen veszélyeztetett erős dohányosok esetében például még elő is segíthetik a betegség kialakulását, illetve az állapot súlyosbodását.

Továbbra is égetően szükség van olyan, klinikai vizsgálatokon eredményesnek bizonyult, standardizált, azonosított hatóanyagokra, amelyek a hagyományos terápiákat kiegészítve, támogatva, mellékhatások nélkül segíthetnek a betegség kialakulásának megakadályozásában, illetve a betegség leküzdésében. A leghatékonyabb természetes, növényi eredetű hatóanyagokat, speciális, egyedi polysaccharidákat bizonyos fejlett országokban (pl. Japán) már tumorellenes gyógyszerként is engedélyezték. Talán a japán gondolkodásmóddal is összefüggésbe hozható a tény, hogy ott rendkívül alacsony a rákos halálozás aránya.

Kevesen tudják, hogy Fachet József professzor révén Magyarország az egyik központja a rákellens polysaccharidák kutatásának. A Fachet professzort személyes barátság és szoros együttműködés fűzte a legendás japán Chihara professzorhoz, aki elsőként végzett tudományos vizsgálatokat e rákellenes hatóanyagokkal. A speciális polysaccharidák többek között képesek elvágni a tumorsejtek vérellátását, és aktiválni az NK és falósejtek tumorölő funkcióit, elősegítve ezzel a betegek gyógyulását. Nagy feltűnést keltett a rákkutatók körében, hogy a legeredményesebb polysaccharida, a Patkónyelv-kivonat képes volt számos előrehaladott rákbetegnél is beindítani a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

Magyarországon először kerülnek gyógyszertári forgalomba a legértékesebb, szájon át bevéve is hatékonyan felszívódó polysaccharidák standardizálva, magas hatóanyag-tartalommal. Azok számára, akiknél genetikai adottságaik, életmódjuk, esetleg kiegyensúlyozatlan tápálkozásuk miatt fokozott a kockázat, vagy egyszerűen erősíteni akarják ellenálló képességüket a vírusokkal, baktériumokkal szemben, az IMMUNAX-C kapszula ajánlható. Súlyosabb esetben a VITANAX PX-4 kapszulázott extraktum, az Acerola gyümölcsből előállított 100%-ban természetes C-vitamin, flavonoid, ásványi anyag koncentrátummal párosítva lehet eredményes. A VITANAX PX-4 korlátozott forgalmazása óta eltelt három hónap elegendő volt ahhoz, hogy felkeltse az Országos Onkológiai Intézet néhány szakemberének érdeklődését: egyik esetben a nyelő-reflex kiesését megszüntette, és ischemiás tüneteket enyhített – erős nyaki besugárzás ellenére. Egy másik esetben kemoterápiára nem reagáló, operálhatatlan nagyságú emlődaganat folyamatos, naponta kitapintható látványos zsugorodásához járulhatott hozzá. Mindkét esetben a betegek napi 4×4 kapszulát fogyasztottak, illetve fogyasztanak. Az állapot-javulások jellemzően több heti PX-4 fogyasztása után kezdődtek el.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!