Keresés
Close this search box.

Asztrológiai útmutató 2007-re

//

Talán még nem késő, hogy évi első lapszámunkban átnyújtsak egy előrejelzés-csokrot a 2007-es évre. A Szaturnusz és a Neptunusz szembenállása a tavalyihoz hasonlóan ez évben sem ígér túl sok jót. Hasonló bolygóállás volt akkor is, amikor 1944-45. telén harcok dúltak Magyarországon, s mikor 79-80. táján begyűrűzött hozzánk az olajválság.

Kos: Aktivitását és energia-befektetését különösen áprilisban és májusban honorálják a csillagok.

Bika: Ingatlan vállalkozásba csak szeptember után érdemes belefognia, addig pedig bízzon önmagában, eddig is megoldódott minden, ezután sem lesz ez másként.

Ikrek: Szokás szerint ne kapkodjon, nagyon sok jó lehetőséget kap társas kapcsolatokban. Aki házasságban él, az a kezdeti tavaszi és kora nyári nehézségek után javíthat helyzetén, aki inkább házasodni szeretne annak a nyár vége – az ősz javasolható (október végéig).

Rák: Családi kapcsolataiban nehézségek és bizonytalanságok várhatók, de egzisztenciális értelemben övé a pálya.

Oroszlán: Itt az ideje, hogy tanuljon óvatosságot, türelmet, alázatot és visszafogottságot.

Szűz: Ha túlságosan sokat szorongott az év első felében, ősztől készüljön arra, hogy következetes és szorgalmas munkával elérheti azt, aminek az alapjait már lerakta.

Mérleg: Különösen a tavaszi időszakban akár házassági kilátások is várhatók, összességében jó év ígérkezik. (Maximum családi, szülői értelemben jelentkezhetnek nehézségei.)

Skorpió: Itt az ideje, hogy megadja magának a pihenés, lazítás és szórakozás lehetőségeit, sokkal többet gondoljon magára, mint eddig tette.

Nyilas: Együtt énekelheti Presser Gáborral a Nagy utazás c. slágert, de ne csak énekelje, hanem utazzon is, különösen az április nagyon kedvező, de augusztustól az év hátralévő része is. Gondolkozzon el azon, miben kellene gyökeresen átalakulnia.

Bak: Egzisztenciális és hatalmi kérdésekben nagyon komoly nehézségekkel kell szembenéznie, főleg az ígéretek és illúziók elkerülését javasolom.

Vízöntő: Eddigi idealizmusa idén sem egzisztenciális, sem párkapcsolati téren nem vezet eredményre.

Halak: Vigyázzon az egészségére, a sok csalódás hajlamossá teheti a depresszióra. Foglalkozzon többet misztikus, okkult tudományokkal, és keresse az élet magasztosabb értelmét.

Kívánom, hogy asztrológiai útmutatónk minden Kedves Olvasónkat segítse az év során fejlődéshez és boldoguláshoz.

Kalo Jenő
Tel.: 06-20/377-9188

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!