Keresés
Close this search box.

Toxin-teszt

//

Minden civilizációs betegség mögött mérgek állnak, melyek fokozatosan károsítják a sejteket. Méregnek tekinthetünk minden olyan anyagot, amely a szervezetbe kerülve gátolja annak normális életfolyamatait.

TOXIN-TESZT

Egészségügyi oknyomozás
egyszerűen és gyorsan

Milyen mérgekről beszélünk? A fogakban lévő amalgám, az ivóvízben a klór, a húsokban a húgysav, az édességekben az ecetsav, a kávéban és a feketeteában a sósav és csersav, a túlzott izomtevékenységből a tejsav, a stressz, szorongás és düh következtében termelődő sósav, a szénsavas italokban a szénsav, a fájdalom-csillapítókban az acetil-szalicilsav. Ehhez járul még a levegőben, az ételekben, a mosószerekben, a festékekben lévő vegyi anyagok tömege és az elektro-szmog is (számítógép, mobiltelefon, mikrohullámú sütő stb.).

Elkészült tehát a méregturmix, mely a heveny és krónikus megbetegedések talaját egyaránt előkészíti. A méreganyagokkal teli, elsalakosodott, ásványi anyagaitól megfosztott, elsavasodott szervezet kedvező körülményeket teremt a gombák, baktériumok, vírusok és paraziták elszaporodása számára.

Egyre több, korábban ismeretlen eredetű betegségről derül ki, hogy mikroba okozza. Gyakran alakul ki góc: amikor szervezetünk a betolakodó kórokozókat nem képes elpusztítani, ezért körbeveszi saját test-anyagával. Góc esetén a krónikus gyulladásoknál is lehet negatív a laborvizsgálatok eredménye. Csak a fáradékonyság, alvászavar, hőemelkedés, idegesség, stb. vagy csak a góc szövődményei (hajhullás, foltos kopaszodás, ekcéma stb.) hívják fel a figyelmet a bajra.

Gyorsan ki kell tehát derítenünk, hogy hol a hiba! Az ún. toxin-teszt vizsgálat fájdalommentesen, a bőr ellenállásának mérésével mutatja meg, hogy mely szervben van a betegséget okozó méregterhelés. Az is kiderül, hogy gomba, baktérium, vegyi terhelés stb. áll-e a háttérben. A vizsgálat segít meghatározni, hogy milyen készítménnyel lehet az egyén számára leghatékonyabb eredményt elérni, sőt a javasolt készítmény várható hatása is előre jelezhető. Toxinteszt-vizsgálattal baktérium, vírus, penész, parazita, vegyi terhelés, peszticid, antibiotikum, nehézfém, radioaktív anyag, oltások, állatfertőzés, clamydia, prion, fogászati anyag, helico baktérium, borélia, fungicid, gyógyszerterhelés stb. egyaránt kimutatható.

Megtudhatjuk, hogy a csontok, szív, tüdő, agy, pajzsmirigy, gyomor, nyombél, vékonybél, vastagbél, végbél, máj, vese, húgyhólyag, vesemedence, epe, hasnyálmirigy, bőr, erek, hátgerinc, ízületek, petefészek, méh, hüvely, here, prosztata, légutak, mandula, orrmelléküreg, nyelv, szem, fül, mell, haj stb. állapota tér-e el az egészségestől.

Bármilyen akut vagy krónikus panasznál néhány perc alatt kiderül, hogy mi a kór okozója. Akár egy hirtelen fellépő légúti panasznál is fontos, hogy vírus vagy baktérium áll-e a háttérben, hiszen ez meghatározó a terápia szempontjából. Nagy előny, hogy azonnal vissza lehet mérni a készítmények hatékonyságát.

A kúra időtartama egyénileg változó, hiszen kortól, méregterheléstől, a páciens együttműködésétől függően más-más a szervezet regulációs teljesítménye.

A nagy erőfeszítések után is mozdulatlan kilók végleg „lefolynak” a célirányos – testi/lelki/energetikai – helyreállító/méregtelenítő OKI terápiától, hiszen nemcsak tüneti szinten kezeljük a panaszt.

Nőgyógyászati, meddőségi panaszoknál a mérésből gyakran kiderül, hogy Candida, Chlamydia, vagy épp (HPV) vírus áll a panaszok hátterében, sőt a fertőzés helye is pontosan behatárolható. Így akár a meddőség is eredményesen kezelhető, s – a szervezet kitisztítása után – gyakran a mesterséges megtermékenyítés is szükségtelenné válik.

Kiderülhet az is, hogy az évek óta szedett gyógyszer már nem jó a betegnek, vagy a 3-féle C-vitamin készítmény közül kettőre allergiás, vagy a felírt antibiotikum nem hat a panaszra, hiszen gombák telepedtek meg például az orr üregeiben, vagy a közismert növényi kivonat a tartósítószer miatt épp kedvezőtlen hatású.

Bármilyen készítmény – gyógyszer, homeopátiás szer, gyógynövény, Bach eszencia stb. – hatását azonnal ellenőrizhetjük, így – időt, pénzt és fáradtságot megtakarítva – a vizsgált személy számára kedvezőtlen vagy nem elég hatékony termékkel nem is próbálkozunk. A szükségtelen labor és egyéb vizsgálatok sem vesznek el a gyógyuláshoz annyira szükséges energiából.

Kis Éva
holisztikus hajgyógyász
www.nicehajgyogyaszat.hu
06-20/9640-830

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!