Keresés
Close this search box.

Fogyás, csak természetesen!

//

A BluBio filozófia az emberek egészségét helyezi előtérbe. A középpontban természetesen a táplálkozás áll, hiszen ez az élet, az életben maradás alapja. Itt dől el, hogy a test megkapja-e, illetve azt kapja-e, amire szüksége van. Napjainkban még a friss élelmiszerek is egyre kevesebb létfontosságú anyagot tartalmaznak, nem is beszélve a manapság iparszerűen gyártott, denaturált élelmiszerekről, melyek gyakran tápanyag (vitamin és ásványi anyag) hiányt eredményeznek. Ennek gyakori következménye az állandó éhségérzet, nassolás, elhízás.

Manapság már nem az a kérdés, hogy fogyasszunk-e táplálék-kiegészítőket, hanem sokkal inkább az, hogy melyiket! Mivel mi magunk is a „természet gyermekei” vagyunk, testünknek nem laboratóriumban előállított, szintetikus készítményekre, hanem természetes hatóanyagokra van szüksége. Az évmilliók óta Földünkön élő apró, zöld mikro-alga, a spirulina minden olyan aminosavat, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amely az egészséges élet fenntartásához szükséges. Földünkön az ismert növények közül a legösszetettebb tápanyag-kombinációval rendelkezik. Sokoldalú hatása mind az optimális testsúly, mind pedig az egészséges bőr, haj, köröm és csontok, a jól működő anyagcsere, emésztő rendszer és hormonháztartás, illetve a teljesítő-képesség szinten tartása szempontjából jótékony, sőt elengedhetetlen.

BluBio® Spirulina – 100% tiszta

BluBio® Spirulina – diétás ital

BluBio® Spirulina – vas

A Blubio Spirulina – vas tehát tisztán növényi eredetű, könnyen felszívódó, szervesen kötött vasat tartalmaz. Fogyasztása nőknek a havi ciklushoz igazodóan, vérszegénység esetén, vegetáriánus étkezésnél, illetve kávé és tea túlzott fogyasztása esetén mindenki számára ajánott. A termék nem tartalmaz élesztőt.

Dr. Peter Hartig
a természettudományok doktora

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!