Keresés
Close this search box.

Ocean Milk Korall Kalcium

//

Az ásványianyag-hiány okai

A „modern”, nagyüzemi mezőgazdálkodás és talajaink erőforrásainak korlátlan kiaknázása azt eredményezte, hogy növényi táplálékainkban az ásványi anyagok és nyomelemek mennyisége az elmúlt évtizedekben drámaian csökkent.
Az eredmény: egy krónikus-, degeneratív- és allergiás betegségektől szenvedő társadalom, ahol a betegek száma évről évre töretlenül emelkedik.

A kutatók közelednek a megoldáshoz

A Föld hat leghosszabb életű népcsoportja közül egy – az okinawai japánok – azonban a tenger szintjén élnek. Az egyébként is hoszszú életű japánoknál itt több mint négyszer magasabb a 100 év felettiek aránya, többen bekerültek a Guiness Rekordok könyvébe. A csontritkulás teljesen ismeretlen Okinawán, az idősek erei olyanok, mint egy kisgyermeké, és sokan 90 évesen is a földeken dolgoznak. Mi a titkuk?

Vissza az óceánba

Az óceánok Földünk leginkább érintetlen és szennyezéstől mentes részei, ahol a legegészségesebb élőlények élnek. A korall „polip”, e parányi kis állat az óceán ásványi anyagait építi be szilárd vázába. Elpusztulása után váza megmarad, s a természetes erózió, hullámverés hatására összetöredezik, és a tenger fenekén összegyűlik. Ez a „korall homok” egy egyedülálló, természetes mátrix, amely a szerkezetébe ágyazva öszszesen 74-féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Földünkön egyetlen természetes anyag sem tartalmaz ilyen sokféle elemet, ilyen dús formában, ráadásul a korall szerkezete porózus, így a gyomorba kerülve azonnal ionizálódik, és 20 percen belül szinte teljesen felszívódik.

Forrás: Dr. Ishitani, Higashi
Sapporo Hospital

A japán egyetemi tanulmányok, és az utóbbi években világszerte szerzett tapasztalatok ismeretében jelentette ki Robert Barefoot, napjaink elismert kutatója, a „Kalcium Faktor” c. könyv szerzője*, hogy „a korall kalcium a XXI. század tápanyaga.”
Dr. Lády Szabolcs

* a könyv a VitafreeNet gondozásában (www.vitafree.hu) magyar nyelven is megjelent.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!