Keresés
Close this search box.

A kristálykoponyák rejtélye

//

A kristálykoponyákat a világ egyik legnagyobb misztériumaként tartják számon. A legtöbb ősi kristálykoponyát a XIX. században fedezték fel Mexikóban és Közép-Amerikában, de mi, hétköznapi emberek, még most, a XXI. században sem tudtuk igazán megfejteni, hogy valójában kik és milyen céllal készítették őket.

Világszerte sámánok, és bölcsek sokasága ismeri a kristálykoponyák titkát, amely annyira szent számukra, hogy nem igen osztják meg senkivel. Annyit tudunk, hogy a kristálykoponyák kiemelkedő szereppel bírnak az emberiség spirituális fejlődésének útján. Mindazoknak, akik saját kristálykoponyákkal rendelkeznek, vagy valaha lehetőségük nyílt megérinteni egyet, azoknak lényegesen megváltozott az élete.

A kristálykoponyák nem egyebek, mint kristály tömbök, melyeket koponya alakúra csiszoltak. A bennük rejlő mély, ősi tudás által segítséget nyújtanak az embereknek a béke és a harmónia megtalálásában.

Világunk tele van hasonló, megválaszolatlan misztériumokkal, mint például a piramisok, a gabona körök, a dolmenek, vagy a Nazca vonalak. A kristálykoponyák titka is része ennek a megmagyarázatlan rejtélynek. A legtöbb ősi kristálykoponyát Közép- és Dél-Amerika ősi, letűnt kultúráinak romjai körül találták, de eredetükre vagy funkciójukra azóta sem érkezett magyarázat. Régészek sora tagadja, hogy ezeknek az ősi civilizációknak birtokában lett volna a kvarckristály csiszolásának tudománya, mivel ezt a tényt egyetlen fennmaradt bizonyíték sem igazolja.

Az ősi kristálykoponyák őrzői sok legendát ismernek, melyeket a korábbi őrzők hagyományoztak rájuk. Ezek jórészt egy ismeretlen, fejlett civilizációról szólnak, akik a kristálykoponyákban rejlő tudást az emberiség fejlődésének szolgálatába állították.

Ez év októberében a világ jelentős kristálykoponya-szakértői és őrzői Magyarországra érkeznek, hogy a hazai közönség is megismerhesse, megtapasztalhassa az ősi kristálykoponyákban rejlő erőt és bölcsességet. Több mint száz koponyát hoznak magukkal saját gyűjteményükből, s az előadások, bemutatók mellett személyes konzultációra is lesz majd lehetőség. A fesztivál ideje alatt az ezoterikus kiállításon az érdeklődők saját kristálykoponyához is juthatnak.

Joshua és Blue Arrow Rainbow Hollandiából érkezik 40 kristálykoponyával, André és Monika Siegel, német kristálykoponya szakértők, oktatók és gyógyítók 3 nagyon régi, Dél-Amerikai koponyával érkeznek. Kathleen Murray Skóciából hozza magával életnagyságú, ősi jáde kristálykoponyáit, melyek feladata a Föld gyógyítása, és az emberiség harmóniájának javítása. Lydia Trauttenberg Guatemalából érkezik 5 ősi maya kristálykoponyával, melyek egyikét a Keqchi ősi maya törzs leszármazottainak öreg bölcsei 25 évvel ezelőtt, egy guatemalai barlangban találták, és az elmúlt évben adták Lydiának megőrzésre. Lydia szerint a Budapesti Nemzetközi Fesztivál résztvevőinek csodában lesz részük, ha megtapasztalhatják kristálykoponyái mágikus hatását. A kétnapos rendezvény egyik fénypontja a kristálykoponyákkal való közös meditáció lesz, melynek során valamennyi résztvevő információt kaphat múltjával, jelenével vagy épp jövőjével kapcsolatos feladatairól.

Dr. Szemereyné Nagy Melinda
a Feng Shui Magazin főszerkesztője
További info: tel.: 06-1/385-0601
www.fengshuimagazin.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!