Keresés
Close this search box.

Lélekmasszázs

//

Rohanó életmódunknak köszönhetően testünk a folyamatos stressz-hatások miatt állandóan feszült állapotban van, nem csoda hát, hogy ez a fizikai és lelki hatás egyre több betegséget okoz. Negatív gondolataink, a félelem, a bűntudat, a bánat és az aggodalom ún. „rezgési” méreganyagot termelnek, mindezt Ausztrália őslakói a gyengéd, anyai ringatásra emlékeztető finom vibrálással gyógyították.

A világon mindenütt, évezredek óta gyógyítják a betegeket, vigasztalják az elesetteket, nyugtatják a gyermekeket rezgések által, ringatás, hintáztatás, gyengéd ütögetés, finom és pontos érintések alkalmazásával.

Az Ausztráliából származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer az ellazulásra, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal – ami hasonló a szívveréshez – a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

A kezeltnek eközben semmit sem kell tennie, nem kell igyekeznie, hogy képes legyen ellazulni. Az intuitív energiamunka célja a tudatalatti rendezése, a test-lélek-szellem összhangjának, egyensúlyának megteremtése, a gondolatok érzésekhez vezetése. Ebben az állapotban a szervezet képes mobilizálni saját belső gyógyító energiáit.

A „lélekmasszőrök” nem gyógyítanak, nem diagnosztizálnak, hanem „meghívják” a testet saját harmóniájának megtalálásához, ebben rejlik az ősi ausztrál módszer egyedisége. Ennek ellenére, vagy talán épp ezért történnek minden kezelés során apró csodák.

A stressz, a félelmek, az elfojtott lelki problémák okozta energia-blokádok már néhány Holistic Pulsing kezeléssel elháríthatók. Lelki bajaink, testi fájdalmaink, vagy akár a túlsúly, egyaránt kezelhetővé válnak. Új utak nyílnak meg előttünk párkapcsolati, családi, vagy munkahelyi problémáink megoldására. A kezelések hatására kialakult jó közérzet, önbizalom, elégedettség érzése hosszú időn keresztül élvezhető. A kezelt életében harmonikus fejlődés indul meg, életkedve megdöbbentő módon megnő. A Holistic Pulsing módszerével újra felfedezhető az ősi bizalom, a szeretet és a biztonság érzése.

A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat. Terhes kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.

A Holistic Pulsing módszerét bárki elsajátíthatja, laikusok otthoni használatra családjuk körében, masszőrök, bioenergetikusok, természetgyógyászok, vagy bármely gyógyító és ápoló szakmában tevékenykedők terápiás céllal. Magyarországon Schneider Ferenc, a bécsi Holistic Pulsing Intézet referencia-terapeutája a Nice Hajgyógyászat központjában kis létszámú csoportokban oktatja, illetve alkalmazza is a hazánkban még vadonatúj módszert.

A Hajgyógyászat hitvallása szerint az okok alapos felderítése ugyanolyan fontos, mint a testi-lelki komplex, holisztikus terápia. Schneider Ferenc energetikai állapotfelmérése fényt derít a panaszok hátterében lévő energetikai blokkokra, a lelki terhelésekre, a káros földsugárzások negatív hatásaira az aurában, mindez fontos információt nyújt a személyre szabott komplex terápia összeállításához.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!