Keresés
Close this search box.

Ausztrál kolosztrum allergiás és felső légúti panaszok enyhítésére

//

Előző lapszámunkban részletesen ismertettük a kolosztrum (előtej) immunerősítő hatásával kapcsolatos, világszerte folyó kutatások legújabb eredményeit. Bemutattuk Dr. Beth Ley – Kolosztrum: a természet ajándéka immunrendszerünk számára c. könyvét, mely szerint: „optimális immunvédelem nélkül szervezetünk teljesen védtelen a legtöbb fertőzéssel szemben, az egyszerű náthától az influenzán át a különféle immun-zavarok okozta súlyosabb betegségekig, mint az allergia, a rák, vagy akár az AIDS. A kolosztrum viszont tartalmazza az összes ismert immunglobulint: IgA, IgD, IgE, IgG és IgM, továbbá leukineket, lactoferrint és lysozymet. Ezek az összetevők legyőzik a vírusokat, a baktériumokat és a gombákat egyaránt.”

Ausztrál kolosztrum allergiás és felső légúti panaszok enyhítésére

Dr. Beth Ley szerint a kolosztrum előnyösen hat felső légúti megbetegedések, fertőzések, immunproblémák, legyengült szervezet, ízületi gyulladások, továbbá szinte az összes modernkori probléma tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére. Szedésével enyhíthető a nátha, az influenza lefolyása, lényegesen gyorsabb a regenerálódás, sőt allergia esetén csökkenthető, egyes esetekben a kezelőorvos javaslatára el is hagyható az allergia gyógyszerek alkalmazása.

A kiváló, kimutatható és bizonyítható eredmények ellenére eddig Európában a vásárlóknak csak egy szűk rétege juthatott hozzá a kolosztrumhoz, annak igen magas ára miatt. Tekintettel arra, hogy Ausztrália és Új-Zéland a világ egyik legnagyobb szarvasmarha állományával rendelkezik, amely teljesen mentes a BSE és egyéb ismert állatbetegségektől, így érthető, hogy ez a régió vált a világ legnagyobb kolosztrum-termelőjévé, ahol a magas minőséget elfogadható áron képesek biztosítani. Emiatt már Európában is sokkal több ember juthat majd hozzá a kolosztrumhoz, ehhez a csodálatos immun-modulátorhoz.

Az ausztrál kolosztrum hazai fogadtatása is a nemzetközi kutatási eredményeket igazolja. Néhány vélemény az első felhasználóktól minden kommentár nélkül:

„2 éve diagnosztizálták allergiámat fűfélékre, melyre Aeriust szedtem. 1 hónapja jutottam hozzá a Kolosztrumhoz. Szándékosan fel is függesztettem az Aerius szedését, hogy lemérhessem a hatást, amely kb. 1-2 hét után látványosan jelentkezett, megszűnt minden tüsszögés, orrfacsarás. Azóta is rendszeresen szedem, és kellemes tej íze miatt időnként nassolás helyett is elrágok egyet.”

N. Csilla

„Szénanáthás vagyok, ráadásul tejcukor érzékeny. Emiatt kissé félve kezdtem el szedni a kolosztrumot (étkezés után 2 szemet). Egy hét után allergiás tüneteim minimálisra csökkentek, és nem tapasztaltam a tejtartalom miatt semmilyen kellemetlenséget. Azóta bátran szedem, s nincs szükségem semmilyen orrcseppre vagy gyógyszerre, mint eddig.”

R. Tamás

„Pár napja este erős izomfájdalmat éreztem. Éjjel 3 felé már nem bírtam, és lementem a közeli ügyeletes patikába, ahol közölték, hogy ne csodálkozzak, vírusos járvány van, ami így kezdődik. Fájdalomcsillapítót adtak, és kolosztrumot javasoltak, ami szerintük segít az ilyen panaszokon. Aznap éjjel és másnap délelőtt összesen kb. 10 szem kolosztrumot rágtam el, s mire délutánra orvoshoz kerültem, már semmim sem fájt. Ez négy napja történt, azóta már teljesen jól vagyok.”

N. Katalin

„Évek óta heti 3-4 alkalommal járok edzőterembe, hogy formában tartsam magam. Nyáron kezdtem el szedni a Kolosztrumot, és még a legnagyobb kánikulában is lényegesen jobban tudtam edzeni, mint bármikor előtte. Tele vagyok energiával. Nekem nagyon bejött!”

Ildikó

„Gyermekem 7 éves, az iskolakezdés óta szedi a kolosztrumot. Az elmúlt pár hét alatt szinte az egész osztály átesett valamilyen fertőzésen, az én fiam viszont teljesen egészséges, egyetlen napot sem hiányzott.”

V-né Viktória

A Kolosztrum alkalmazásával kapcsolatban kérdezze kezelőorvosát, természetgyógyászát, gyógyszerészét vagy online ügyfélszolgálatunkat: www.jinjang.hu

Wagner Richard

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!