Keresés
Close this search box.

Az ízületi gyulladásról

//

Nehéz a mozdulat, nehéz az elindulás, erősödnek a fájdalmak… Sajnos nagyon sok ember tapasztalatból ismeri e tüneteket, így jól tudja, mit is jelent az ízületi gyulladás.

Az ízületi gyulladásról

Teljesen egyértelmű, hogy a sérült ízületi felületek, a reumatikus fájdalmak mögött, mind-mind gyulladásos folyamatok húzódnak meg. Amíg ezeket a gyulladásokat meg nem szüntetjük, addig szinte csaknem felesleges az ízületek állapotát javító glucosamin tartalmú készítmények szedése. A gyulladásos szövetek ugyanis nem tudják megfelelő mértékben beépíteni a glucosamint.

A Vioflex először elfojtja a gyulladást, majd azután glucosamin tartalma újraépíti a sérült területeket. Csökken a fájdalom, az ízületek mozgékonyabbá válnak. A betegek járóképessége, és ezzel együtt munkaképessége, illetve életminősége számottevően javul. Nem is beszélve arról, hogy a reumatikus fájdalmakkal küszködőknek egyúttal megszűnik az állandó fáradtságérzete, hiszen a gyulladások a továbbiakban már nem merítik le szervezetük energiáját.

A Vioflex természetes módon három fázisban csillapítja az ízületi-gyulladás fajdalmait.

1. fázis: A curcuminoidok természetes gyulladáscsökkentő keverékek, melyek összetevői a kurkuma fűszerből származnak. Bizonyítottan hatékonyak az arthritis kezelésében. Órákon belül csökkenteni tudják a fájdalmat és a gyulladást, egyúttal a csont rongálódásának mértékét is csökkentik.

2. fázis: A fenyőolajból származó Beta Sitosterol, illetve a D-vitamin meggátolja a kártékony autoimmun reakciót, ennél fogva a továbbiakban is biztosítja a gyulladáscsökkentő hatást.

3. fázis: A Glucosamine – a csont- és ízületi gyulladásos betegségekkel összefüggésben – világszerte porcregenerálódást segítő anyagként ismert. Önmagában használva azonban hatástalan a reumatikus arthritis esetében, de amint a gyulladást okozó „tűz” megszűnik, a glucosamine gondoskodik arról, hogy a szervezet újra tudja építeni a sérült ízületeket. A Vioflex hydroclorid formában tartalmazza a glucosamine-t, hogy a minimálisra csökkentse az esetleges mellékhatás (emésztési panasz) kockázatát. K-vitamin tartalma pedig elengedhetetlen feltétele a csontok regenerálásának és ásványianyag felvételének.

Dr. Paul Clayton
az Oxfordi Egyetem professzora

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!