Keresés
Close this search box.

Egészség-tükör biofizikai módszerekkel

//

Szervezetünk energiaáramlása már jóval a panaszok jelentkezése előtt megváltozik. Egyes biofizikai eljárásokkal ezek az apró változások már akkor kimutathatók, amikor a hagyományos klinikai gyógyászat még semmiféle eltérést nem tapasztal. Vegyük például a vérvizsgálatot! „Életünk folyója”, a vér ásványi anyag és nyomelem hiányát a szokásos labortesztek csak akkor jelzik, amikor már összes saját belső tartalékunkat felhasználtuk. Ilyenkor általában már késő, hiszen ez már rég nem az egészség állapota, fizikai szintű tüneteink vannak, megbetegedtünk.

Egészség-tükör
biofizikai módszerekkel

„Ki hinné, hogy nem lehet titkom egy gép előtt!? A legrejtettebb lelki problémáimat, sőt még az előző életből áthozott megoldatlan konfliktusaimat is egyszerűen csak kiírja!!! Hogyan? Nem értem, de működik. Ráadásul rögtön megoldásokat is javasol mindenre!” – hüledezik egy páciens a kezelés után.

A Nice Stúdióban, Dr. Kőnig András által végzett CORE számítógépes vizsgálat rámutat a betegségek azon lehetséges okaira, amelyek a tünetekből hagyományos módon nem levezethetők. Felhívja a figyelmet a kórokozókra, a felhalmozódott méreganyagokra, a hiánybetegségekre, az egyes szervek, szervrendszerek működési zavaraira, a gyógyuláshoz nélkülözhetetlen hatóanyagokra, illetve fényt derít egészen bonyolult, betegséget okozó érzelmi kapcsolatokra, összefüggésekre, sőt akár a panaszokat okozó esetleges elektroszmog vagy földsugárzás jelenlétére is. Az is kiderül, hogy mely tényező milyen arányban járult hozzá a kóros állapot kialakulásához. A készülék az információs analízis mellett a felszínre került problémák azonnali kezelését is biztosítja.

Leggyakrabban kezelt panaszok: hajhullás, kopaszodás, fájdalomcsillapítás, sportsérülések, „ismeretlen eredetű” panaszok (fejfájás, bőrproblémák, kiütések, stb.), gócok, diffúz problémák (hasfájás, puffadás, szédülés, levertség stb.), allergia, gombás betegségek, migrén, alvászavarok, szexuális gondok, nőgyógyászati- és potenciaproblémák, mozgásszervi panaszok, tanulási nehézség, memória- és koncentrációs zavar, depresszió stb. Amikor testi-lelki szinten a helyes információt juttatjuk a „beteg” szervezetbe, ott valóban „csodák” történnek. A CORE biofizikai terápia egyébként más módszerekkel kombinálva is alkalmazható, fájdalom-, és mellékhatás-mentes szelíd gyógymód, amely bármely panasz esetén jótékony hatású.

Gondoljunk a megelőzésre is!

Szépségünk és egészségünk megőrzése szempontjából alapvetően fontos, hogy idejében – még a szervi, működési zavarok, tünetek, betegségek kialakulása előtt – tudomást szerezzünk a szervezetünkben zajló folyamatok esetleges eltéréseiről. Az aktuális állapotunknak megfelelő gyors kezeléssel, célzott méregtelenítéssel vagy akár vitamin és ásványi anyag hiánypótlással maguk a kiváltó okok megszüntethetők.

A tudatosság hiánya tünetet termel!

Tudjuk, és naponta tapasztaljuk, hogy testünk és lelkünk között szoros kapcsolat áll fenn. Az ősi kínai orvoslás szerint egyes lelki állapotok, pszichés befolyások meghatározott szervekre pozitív vagy negatív hatást fejtenek ki. A betegségek tehát először az érzelmekben jelentkeznek, majd gondolati síkon kezdenek testet ölteni.

A negatív érzelmek „besűrűsödése”, anyagivá válása tehát a testnek épp azon részén jelentkezik, amilyen jellegű a lelki probléma. Ha a betegséget jelzésként fogjuk fel, a tüneteken keresztül eljuthatunk a probléma gyökeréig, hiszen csakis a testi panaszok és az érzelmi okok együttes kezelésével érhetünk el tartós, valós eredményt.

Érzelmi blokkjaink oldása „hanggal”

Az emberek ösztönösen reagálnak a hangra. Az ősi kultúrákban énekeltek, ütemes dobszótól estek transzba, manapság a rock koncerteken is gyakran hasonló történik. Speciális hangrezgések hatására agyunk új idegi kapcsolatokat hoz létre, beindul a regeneráció, sőt az idegsejtek számának növekedése is megfigyelhető, ami támogatja a helyreállító folyamatokat.

A célzott hangfrekvenciák finoman ösztönzik, újratanítják, helyes működésre hangolják a sejteket. Közben lelkünk, tudatalattink mélyéről olyan tartalmak kerülhetnek a felszínre, melyek óriási segítséget jelenthetnek mind testi, szervi, mind pedig lelki, érzelmi problémáink megoldásában.

Aki valóban a gyógyulást, és nem csupán a tünetek gyors megszüntetését tűzi ki célul, az figyelmet szentel az összefüggésekre is. A CORE a kölcsönhatások elemzésén és rendezésén túl a panaszok lelki hátterének oldásában is segítséget nyújt. Ne feledjük, az egészségtudatos életmód nem korlátozódhat csupán a helyes táplálkozásra, a káros szenvedélyekről való lemondásra, illetve a testmozgásra. A CORE hangfrekvencia-terápia hatékony relaxációs, stressz-oldó eszköz is. Segítségével javítható a koncentráció, a memória, a teljesítőképesség, a tanulás hatékonysága, illetve növelhető az agyi kapacitás.

Hangfrekvencia-terápiás kezelések – a teljesség igénye nélkül – többek között immuntréning, érzelmi blokkokat és stresszt oldó, szexualitást javító, méregtelenítő, fiatalító, arcfeszesítő, vitalitást növelő, haj- és fejbőr-helyreállító, illetve egyéni panaszokhoz igazodó, személyre szabottan összeállított programokkal vehetők igénybe.

Kis Éva
holisztikus hajgyógyász, természetgyógyász
info: Nice Stúdió
T.: 06-20/9640-830

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!