Keresés
Close this search box.

Kisdolog – nagy gond!

//

A XXI. század utolsó tabujáról, az inkontinenciáról beszélünk, melytől 200 millió ember szenved. A teljes lakosság 20, míg a felnőtt nők 50 (!) százalékát érintő témáról van szó, melyet még a szexuális problémáknál is nagyobb hallgatás övez.

Kisdolog – nagy gond!

Az inkontinencia vizelettartási probléma, melyben a beteg nem tudja a hólyag ürítését kontrollálni. A közhiedelemmel ellentétben NEM CSAK AZ IDŐSEBB KOROSZTÁLYT ÉRINTI!

Több fajtája van:

Kezelése – egyéb módszerek (torna, műtét, fűszerszegény diéta) mellett gyógynövényekkel történik. Mivel a hólyagzáró izom nem megfelelő működéséről van szó, ennek erősítését kell elérni. Legjobb rá a meggyfa levele, de nem mindegy, hogy melyiké! Ha tudni szeretnék a titkot, keressenek telefonon, e-mailen, levélben, vagy személyesen a lenti elérhetőségeken!

A késztetéses inkontinencia egyik oka lehet a húgyutak fertőzése. Erre a legjobb gyulladáscsökkentő a cickafarkfű teája, amely nőknek – növényi ösztrogén tartalma miatt – külön is ajánlott. Ugyancsak ezt javaslom a stressz inkontinenciára, ami leggyakrabban terhesség, szülés következményeként alakul ki. Kifejezetten nőknek készül INKONTINENCIA TEAKEVERÉKEM, melynek receptje régi családi örökség.

A férfiak vizelettartási nehézsége a prosztata megnagyobbodására vezethető vissza. Az első jelek: gyakori éjszakai vizelés, lassú, csepegő vizeletürítés, sorozatos hólyaggyulladások. Mivel a megnagyobbodott prosztata folyamatosan nyomja a hólyagot, az fokozatosan elveszíti rugalmasságát, nem ürül ki teljesen, és a pangó vizelet gyulladást, sőt vesekövet is okozhat. A prosztata műtét megelőzésére, illetve potencia problémákra a FÉRFIAK TEÁJÁT ajánlom, melyet már 40 éves kor után érdemes heti rendszerességgel fogyasztani.

Kérem, ne tekintsék tabunak az inkontinencia témáját, mert nem is gondolják, milyen sok sorstársuk van e téren! Várom jelentkezésüket, hogy szégyenkezés nélkül megbeszélhessük problémájukat!

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!