Keresés
Close this search box.

Méregtelenítés csak természetesen!

//

Több ezer év vegyszer- és gyógyszermentes gyógyítási tapasztalatait érdemes ötvöznünk a modernkori kutatások legújabb tudományos eredményeivel, amikor a cél az emberek egészségének megőrzése, öröm- és teljesítő-képességének helyreállítása, növelése. Kutató, fejlesztő munkánkat orvosokkal, természetgyógyászokkal és az évezredes, hagyományos kínai orvoslást gyakorló gyógyítókkal közösen végezzük.

Méregtelenítés csak természetesen!

A középpontban az emberi táplálkozás áll, mivel ez életünk egyik alapja. Itt dől el, hogy a test azt kapja-e, amire szüksége van. Az iparosodással, és az ezzel járó denaturált ételekkel ez az alapvető igényünk gyakran nem teljesül. A kérdés tehát már nem az, hogy fogyasszunk-e táplálék-kiegészítőket, hanem az, hogy melyiket! Tudatosan ellenezzük a szintetikusan, laboratóriumban előállított készítmények fogyasztását, hiszen minden, ami természetellenes, csak tovább ronthatja mérgező anyagokkal terhelt szervezetünk állapotát. A cél éppen ennek ellenkezője: a méregtelenítés, testünk külső-belső megtisztítása, a harmonikus működés helyreállítása érdekében.

Tudjuk, hogy a Földön létrejött első élőlények egyike a spirulina, amely egyben életünk egyik alapját is képezi. Bolygónk fehérjében leggazdagabb növényei közé tartozik, és közülük is a legösszetettebb tápanyag-kombinációval rendelkezik. Érthető tehát, hogy ez a spirális alakú mikro-alga tulajdonképpen egy élő „energia-csomag”, amely szervezetünk számára is életet, megújulást, megtisztulást hoz. E célt szolgálják a belőle kíméletes eljárással, beltartalmi értékei, jól hasznosítható vitális anyagai megőrzésével előállított spirulina termékek.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!