Keresés
Close this search box.

Lélekerő

//

Képességemet, más dimenziók látására, születési áldásként kaptam. Ez irányú tevé-kenységem gyökerei a régmúlt gyermekkor idejére nyúlnak vissza. Segítem az embereket, hogy képessé váljanak megoldani problémáikat, melyek egyrészt betegségekből, másrészt az élet egyéb gondjaiból adódnak. Munkám legújabb gyümölcse LÉLEKERŐ című – a spirituális finomenergiáról szóló – könyvem.

Lélekerő

Munkám során a spirituális energia pozitív hatásaira tanítom az embereket. Mindent gyakorlati szinten végzek, mert csak ennek van értelme. Felesleges lenne ezt az erőt idealizálni, különféle jelentés-tartalmakat társítani hozzá.

Az emberiség ennek az erőnek köszönheti létét, és problémáira is ennek segítségével találhat megoldást. Minél teljesebb megismerésével gyors lépéseket tehetünk evolúciós fejlődésünk terén is! Legégetőbb problémáinkat az élet elvárásaihoz való negatív hozzáállásunk okozza, amely fizikai és mentális betegségek formájában jelentkezik. Ezeknek a gondoknak a spirituális energiával való gyors megoldása vezet el minden esetben a felismeréshez, hogy igenis létezik az életünket irányító felsőbb erő, amit képesek vagyunk használni életünk jobbá tételéhez.

Mit kell tenned, hogy részesülj a spirituális energia által nyújtott jótéteményekben? A válasz igen egyszerű: CSAK KÉRNED KELL, de hittel! Miért kell a hit? Különben nem ér el téged ez az erő, fő energiakapud a hetes csakra zártsága miatt, melynek legcsekélyebb nyitottsága is elegendő ahhoz, hogy létrejöjjön az energia áramlása. Ha úgy kérnéd ezt az erőt, mint egy szem tablettát a patikában, mely esetben a legkisebb szükség sincs a hitedre, akkor nem tud elérni a spirituális energia! Gyógyulásodhoz tehát igenis szükség van a hitedre! Lélekerő című könyvem a gondolat által történő „csodatételekkel” szól hozzád, melyeknek valóságát elmélet és gyakorlat igazolja! Megmutatja azt az igazságot, ami az ember legfőbb erénye, és amit a legjobban titkol előtte a sors! Az „Isteni sors”, ami úgy tesz, mint szeretett tanárunk az iskolában: várja, hogy képesek vagyunk-e megoldani a számunkra feladott leckét! Ez a könyv nem simogat, és nem áltat hiábavalóságokkal! Egyszerűen megmutatja, mire hivatott az ember.

Úgy gondolom, a spirituális előbbrejutás, mások segítésén, személyes példamutatással, ahogyan azt Jézus mester cselekedte. Ám ehhez több kell a puszta eszmeiségnél! Ehhez már nem elég a szépen szóló beszéd! Ehhez már spirituális szintű, tevőleges cselekvő erő kell!

Napjainkban, amikor az önzés, a mértéktelenség és a hazugság morális válságot okoz, nagy szükség van azokra, akik a szeretet nyelvén képesek az emberek lelkületét jobbá tenni! Az emberek azonban ettől gyakran még továbbra is testi-lelki bajokkal küzdenek. A könyv tehát megmutatja, miként emelkedhetünk felül problémáinkon hitünk erejére támaszkodva. Megvilágítja az emberi morál esszenciáját, és továbblépve bemutatja felemelkedésének mikéntjét. Célja nem a spirituális energiával való gyógyítás leírása! Ez csupán eszköz, valódi célja, az emberek hitének megerősítése abban, hogy valósan és tevőlegesen létezik egy felsőbb erő, amit használhatunk életünk és környezetünk jobbá tételéhez.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!