Keresés
Close this search box.

Tisztán, mint a hó!

//

Az élet, az életben maradás egyik legfontosabb alapja a táplálkozás. Itt dől el, hogy a test megkapja-e, illetve azt kapja-e, amire szüksége van. Napjainkban még a friss élelmiszerek is egyre kevesebb létfontosságú anyagot tartalmaznak, nem is beszélve az iparszerűen gyártott, denaturált élelmiszerekről, melyek gyakran inkább hiányállapotot eredményeznek. A következmény pedig a fáradtság, energiahiány, állandó éhségérzet, nassolás, elhízás, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek, diabetes, reumatikus- és ízületi panaszok, allergiák, s ez a sor szinte végtelen… Már nem az a kérdés, hogy pótoljuk-e a hiányt, sokkal inkább az, hogy mivel?

A megoldást ott találjuk a gyökereknél, ha visszanyúlunk a kezdetekhez, amikor Földünkön még minden tiszta és érintetlen volt, amikor a harmonikus egyensúlyt még nem veszélyeztette semmi és senki.

Ez a spirális alakú mikro-alga tulajdonképpen egy élő „energia-csomag”, amely szervezetünk számára is életet, megújulást, megtisztulást hoz. Tápanyagai könnyen hozzáférhetők a szervezet számára, azaz biológiai felszívódása, hasznosíthatósága rendkívül erőteljes. A mikro-algák tartalmasabbá, értékesebbé teszik napi étkezésünket, és gondoskodnak a jó közérzet fenntartásáról. A spirulinából szervezetünk minden alkalommal azt veszi fel és hasznosítja, amire épp szüksége van – különösen érvényes ez fokozott teljesítmény-kényszer, sport-megterhelés, stressz, illetve várandósság esetén. A spirulina-alga hatásvizsgálati tanulmányokban leírt pozitív jellemzői: az anyagcsere élénkítése; az immunrendszer erősítése; a koleszterinszint csökkentése; a vérképzés javítása; a test saját öngyógyító mechanizmusának segítése.

A Blubio a spirulinából kíméletes eljárással, beltartalmi értékei, jól hasznosítható vitális anyagai megőrzésével alkotja meg készítményeit.

80% fölötti többszörösen telítetlen zsírsavaival a Blubio által is használt eredeti egyiptomi Nigella sativa tartalmazza a legtöbb feketekömény-olaj koncentrátumot, amit valaha is élelmiszerben találtak. A telítetlen zsírsavakból testünk prostaglandint állít elő, ami gyulladásgátló és antiallergén hatású. A feketekömény zsírsavai szelíden, mellékhatások nélkül képesek csillapítani a bőrben, a belekben, az ízületekben és az idegekben zajló gyulladásos folyamatokat. Keserű- és cserzőanyagai tágítják a hörgőket, oldják a váladékot, ami megfázásnál, asztmánál lényeges könnyebbséget jelent a kezelés során. Feketekömény olajjal enyhíthető, gyorsabban legyőzhető a nátha, köhögés, és az influenzás panaszok. A feketekömény olaja ugyancsak hatásos szer gombák és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal is rendelkezik.

Az Omega-3 zsírsavai tehát védik a szívet és az érrendszert, elősegítik az agysejtek fejlődését, illetve regenerálódását, fokozzák azok működését. Szervezetünknek elengedhetetlenül szüksége van Omega-3 zsírsavakra a hatékony zsíranyagcsere elősegítésére, fokozottan igaz ez terhesség és dohányzás esetén.

Kutató-fejlesztő munkánk során orvosok, természetgyógyászok, hagyományos kínai orvosok, valamint a klasszikus tudománnyal foglalkozók közösen tevékenykednek az emberek egészségének, valamint öröm- és teljesítő képességeinek növelése érdekében.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!