Keresés
Close this search box.

Természetesen, „tavaszi fáradtság” nélkül!

//

A tavaszi megújulás programjában meggyengült egészségünk helyreállítása, a méregtelenítés, külső-belső megtisztulás mellett érdemes célul tűznünk örömés teljesítőképességünk visszaszerzését, megnövelését is. Ennek egyik legfontosabb feltétele az energiaegyensúly megteremtése. A tél folyamán elfogyasztott kevésbé élő, kevésbé természetes, kevésbé egészséges ételek, s mellé esetleg az alkohol, koffein és nikotin romboló hatását, energia-körülményeink „hibás állapotát” csak természetes összetevőkben gazdag táplálékokkal igazíthatjuk helyre. Földünk egyik első élőlénye, az ismert növények közül az egyik legösszetettebb tápanyag-kombinációval rendelkező spirális alakú mikroalga. Az életünk egyik alapját képező spirulina, tulajdonképpen egy kis „energiacsomag”. Rendkívül gazdag biológiailag jól felszívódó fehérjékben, mind a nyolc esszenciális aminosavat, továbbá számos ásványi anyagot, nyomelemet, sok fontos vitamint, illetve klorofillt és karotinoidokat is tartalmaz. Ezek a kis mikroalgák tartalmasabbá, értékesebbé teszik napi étkezésünket, és gondoskodnak erőnlétünkről, a jó közérzet fenntartásáról. A spirulinából szervezetünk mindig azt veszi fel és hasznosítja, amire épp szüksége van – különösen érvényes ez fokozott teljesítmény-kényszer, stressz, kimerültség, hiányállapotok, esetleg várandósság esetén. A BluBioR kutatócsoportja a spirulina-algából speciális összetételű, különböző ásványi anyagokkal és nyomelemekkel dúsított készítményeket alkotott.

BluBioR – Spirulina Cink

Cinkre a létfontosságú enzimek képződéséhez, az anyagcsere-folyamatok szabályozásához, illetve a növekedés, sejtosztódás és a fertőzések elleni védekezés funkciójához van szükségünk. A cinket a szervezet sem előállítani, sem tárolni nem képes. Elsősorban nagy szellemi-fizikai megterhelésnél lép fel megnövekedett cink-igény, s elégtelen külső bevitel esetén pedig cinkhiány. A cink ugyancsak erősíti az immunrendszert, a hajat és a körmöket, gyorsítja a sebek gyógyulását, emellett serkenti a férfi nemi hormonok – tesztoszteron – termelődését. BluBioR-Spirulina Cink könnyen felszívódó, szerves cinket tartalmaz, amely tökéletesen kiegészíti a Spirulinában található nagyszámú értékes, vitális anyagot.

BluBioR – Spirulina Q10

A Q10 koenzimre, mint energia- katalizátorra, a szervezetben különösen azoknak a sejteknek van fokozottan szüksége, melyeknek tartós igénybevétel mellett folyamatosan nagy teljesítményt kell nyújtaniuk (szív, agy). A Q10 erősíti a szívet, segíti az energia- termelődést, a szomatikus sejtek regenerálódását. Szervezetünk Q10-szintézise 35 éves kortól folyamatosan csökken. A BluBio – Spirulina-Q10 az igénybevett sejtek számára az értékes és könnyen emészthető fehérjéken kívül, és a Spirulina platensis minden további vitális anyagával együtt, olyan mennyiségben biztosít Q10 koenzimet, melyet felvenni, hasznosítani képes. A készítmény E-vitamint, Béta-karotint, B12-vitamint is tartalmaz.

BluBioR – Spirulina Kalcium

Nagymennyiségű könnyen felszívódó kalciumot tartalmaz, a Spirulina platensis és a sajátosan nagy kalciumtartalmú Lithothamium calcareum tartalmú alga kombinációjának köszönhetően. Természetes hatóanyaga kiválóan ellátja az emberi szervezetet plusz vitaminokkal, növényi fehérjékkel és nyomelemekkel. A kalcium kiemelten fontos a fiatal szervezet fejlődése során, idősebb korban pedig a csontritkulás megelőzésére.

Jó egészséget kívánok!

Dr. Peter Hartig
a természettudományok doktora

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!