Keresés
Close this search box.

Segítség, allergiás vagyok!

//

Mi az oka annak, hogy az allergiás emberek legtöbbször egész életükben küszködnek ezzel a betegséggel? A válasz egyszerű: a gyógyítás a gyakorlatban általában a gyötrő tünetek megszűntetésére irányul, gyógyszerek vagy természetgyógyászati szerek alkalmazásával. A testi tüneteket kiváltó okok mögött azonban mélyebb dolgok is rejtőznek.

A testben megjelenő betegségek mindenkor – de különösen nagy hangsúllyal az allergiák esetében – a lelki terhekkel kapcsolatos visszajelzések. Ehhez még kapcsolódik a szellemi szintet is érintő gondolatoknak és a stressznek, a betegségek megteremtésében szerepet játszó hatása. A gondolatok az emberekben ugyanakkor olyan erőt is jelentenek, melyek viszont a gyógyulás folyamatát is képesek elindítani.

Az allergiás emberek gyógyulásának feltétele, hogy a test-lélek-szellem hármasságának jegyében történjen a pozitív irányú változtatás. Ezt az utat nem lehet kikerülni, ha valóban a gyökerekig terjedő, végleges gyógyulást akarunk elérni. Ahhoz, hogy az allergiás emberekben a gyógyulási folyamatokat beindítsuk, ezeket a problémákat fel kell tárni, és a megfelelő hatékonysággal kezelni.

Gyógyulni vágyó allergiásoknak a „Homeomoxa csomag”
július 4-7-ig tartó tanfolyamon kerül átadásra, melyről az érdeklődők
a 06/20-22-33-552 telefonon kapnak részletes tájékoztatást.

Dr. Kellermann Aranka Terézia
általános és szemész szakorvos,
akupunktőr, spirituális terapeuta

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!