Keresés
Close this search box.

Kristályok és tudatosság

//

Előző számunkban a különböző kristályok, drágakövek gyógyító hatásának alapjait, s a kívánt hatás eléréséhez szükséges tisztítási eljárásokkat mutatttuk be. Ahhoz, hogy köveink, ásványaink jótékony erejét még inkább a magunk szolgálatába állíthassuk, szükségünk van gondolataink tisztaságára, intenzitására, vagyis éber tudatosságra.

Mint ismeretes, a Világegyetemben nincs az emberi gondolathoz fogható magasrezgésű energiaforma. Erre kiváló bizonyíték a Faraday-kalitkás kísérlet, melynek során az alanyt beültetik a kalitkába, egy olyan speciális frekvencia-csapdába, amely a kozmikus sugárzásnál alacsonyabb rezgésű energiahullámokat nem enged be magába. A kozmikus sugárzás a létező, ismert legmagasabb rezgésforma a Mindenségben. Ezután egy hipnotizőr – mint egy „rádióadó” – telepatikus úton gondolatokat küld a célszemélynek a kalitkába. A „vevő”, azaz a bent tartózkodó személy pedig tökéletesen lejegyzi a küldött gondolatokat, melyek akár bonyolult képi információkat is tartalmazhatnak. Mi ebből a tanulság?

1. A gondolat tökéletesen képes bejutni egy olyan közegbe, ahová eddigi ismereteink szerint csak a juthat be.

2. Ebből következik, hogy gondolataink legalább olyan, vagy még magasabb rezgésű és intenzitású energiaimpulzusok, mint a kozmikus sugárzás.

3. Ha az Ember képes eme energia-impulzusoknak irányt szabni, azaz koncentrálni őket, avagy épp ellenkezőleg: megtanulni annak képességét, hogy bizonyos ideig (pl. 3 percig) ne gondoljunk semmire, akkor fölmerül a kérdés: kik is vagyunk mi, Emberek? Talán mégiscsak Istennek, az Örök Forrásnak egy-egy megnyilvánulása, egy-egy analógiája, aki befolyásolja a legmagasabb szintű energiát is? (Ennek átgondolását segíti: Zsoltárok Könyve 82. zsolt. 6. vers.)

Minden esetben a magasabb rezgésű energia befolyásolja az alacsonyabbat, az képes hatni rá. Gondoljunk például mobiltelefonjainkra, ahol a beszéd, mint alacsony frekvenciájú energia „utazik”, mintegy ráülve a több nagyságrenddel magasabb rezgésszámú vivőfrekvenciára. Mindezt átgondolva, könnyen belátható, hogy kristályaink, mint rezgést, információt, energiát tárolni képes élőlények, gondolataink tudati energiájával feltölthetők.

A tudatosságnak igen nagy, mondhatnánk meghatározó szerepe van életünkben. Ha valaki képes egy, és csakis egy dologra gondolni, koncentrálni mondjuk 3 percig, az már csodálatos eredmény (természetesen semmilyen más gondolatot nem engedhetünk be elménkbe). Érdemes az étkezést és ivást is tudatosan végezni: minden falat, minden korty mellé valamilyen pozitív információt, „gondolat-magot” ültetni. Ehelyett vacsora közben a legtöbben nézik a TV-t, s az onnan érkező feszültséget, stresszt megeszik, megisszák a táplálék mellé – a következmények ismeretesek…

Kristályainkkal és életünk minden más aspektusával bánjunk tehát TUDATOSAN, ha már ilyen csodálatos energiát kaptunk mindannyian mennyei Otthonunkból.

Megjelent a kristályvíz készítés kézikönyve, benne 27 elixír leírásával. Karácsony és Új Év közeledtével az érdeklődők figyelmébe ajánljuk a felszabadulás és megbocsátás (mokait, obszidián, rodonit) vagy a megértés és tisztázás (ametiszt, gyémánt, fluorit, topáz, sörl) keverékeket. Érdemes megismernünk e régi-új módszert, melyhez a köveket, fontos segédanyagokat, hasznos útmutatásokat a Csigaház biztosítja.

Szeretettel
Mándoki László, geológus
Melegh Gergely, alternatív gyógyító

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!