Keresés
Close this search box.

Test és lélek tisztulása

//

Sokat olvashatunk – szakemberek tollából – a tavaszi méregtelenítésről, nézzük meg, hogyan fest mindez egy kicsit más szemszögből nézve.

A fogyasztói társadalomban nem az az elsődleges cél, hogy mi tudatosan, egészségesen étkezzünk. Ezt nekünk, magunknak, magunkért kell megtennünk! Tapasztalatból tudom, hogy számos krónikus betegség kiinduló pontja – a pszichoszomatikus okokon túl – a szervezet elsavasodása. Maga az elsavasodás legfőbb oka is lelki eredetű, hiszen valamennyi stressz-helyzet a fizikai test savasodását manifesztálja.

A test „tavaszi nagytakarításának” egyik pillére tehát a sav-bázis egyensúly létrehozása. A másik a salaktalanítás, a harmadik pedig maga a böjtkúra.

Alternatív gyógyítóként, ehhez saját, régóta alkalmazott és jól bevált módszeremet ajánlom a Kedves Olvasónak.

A böjt során leírhatatlan az a csoda, amit a lélek megtisztulása folyamán átélhetünk. Szívből ajánlom ezt minden vállalkozó kedvű Olvasónak. Sok sikert és kitartást kívánok!

Melegh Gergely
spirituális gyógyító

Testünk és lelkünk tavaszi megtisztítása során ne feledkezzünk el egész éven át hű segítőtársaink, köveink, kristályaink gondozásáról, megtisztításáról sem! Új köveink feltétlenül, de a régiek is megérdemelnek egy alapos, folyóvíz alatti tisztítást.

Az idegen információk eltávolítását egy tenyérnyi ametiszt kristálycsoporton végezhetjük el, amin legalább egy fél napot pihentessük kedvenc köveinket. A leghatásosabb módszer a gondolat erejével történő átprogramozás. Tegyük ásványunkat a homlokunkra, és legalább öt percig – minden más gondolat kizárásával – koncentráljunk a kívánt, elérendő célra, és csakis arra. Nagyon nehéz feladat, gondolatainkat egy mederben tartani, s elérni, hogy ne csapongjanak el másfelé. Ne csüggedjenek, próbálják ki többször is, csendes környezetben, minden zavaró tényező kizárásával. Kellő gyakorlással sikerülni fog ez a gondolat-koncentráció, amit a későbbiekben már nemcsak köveik „megbűvölésére”, hanem például munkájuk, és egész életük sikeresebbé tételére használni tudnak.

Mándoki László
geológus

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!