Keresés
Close this search box.

Életerő és spiritualitás

//

Sokat olvashatunk a klimax és a korosodás orvosi megközelítéséről, tekintsünk rá most e kérdésre spirituális szempontból!

A spirituális gyógyítás szemszögéből, mindig a lelki okokból kiindulva tesszük meg a szükséges lépéseket az energetikai rendszer helyreállítása érdekében. Nagy segítséget nyújt a klimaktériumban fellépő lelki problémák feloldására a Reiki és a kristályterápia, de ne feledkezzünk meg a szabadban végzett testmozgásról sem!

Emellett fordítsunk sokkal több figyelmet magunkra, tanuljuk meg szeretni és elfogadni magunkat, hogy másokat szeretni, s elfogadni tudjunk, és a külvilág is így viszonyuljon hozzánk. Sokan az életkor előrehaladtával, lemondanak a szexualitásról, ami pedig a szeretetnek és az örömnek nagyon fontos áramlási csatornája. Egy szeretet-teljes, harmonikusan működő párkapcsolat szelíden át tud vezetni a változó kor megpróbáltatásain.

Mint minden egyéb, negatívnak tűnő körülményt, mely életünkben felbukkan, a klimaktériumot is tekintsük egy megoldandó feladatnak. Legyünk éberek, ezen élethelyzetünk megfigyelői! Ne feledjük, hogy tudatosságunk fénye a legcsodálatosabb segítség… most is!

Szeretettel

Melegh Gergely
spirituális gyógyító
meleghgergely@gmail.com

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!