Keresés
Close this search box.

Magic Basic, avagy a szulfátok szerepe a méregtelenítésben

//

Élt egy Percy Weston nevű ember Ausztráliában, aki már az 1900-as évek közepén rájött, hogy az egészségünket érintő legtöbb probléma szervezetünk végtelen elsavasodásának következménye. Percy Weston 50 év kutatómunkájának eredményeként kiderítette, melyek azok a lúgosító anyagok, amiket speciális módon egy receptúrába ágyazva, emberek ezreinek, tízezreinek segíthet.

Magic Basic, avagy a szulfátok szerepe a méregtelenítésben

A kutatásra valójában saját betegsége ösztönözte. Ízületi gyulladás gyötörte és rákos seb keletkezett a bal kezén. Rájött, hogy a probléma gyökere a modern mezőgazdaságban keresendő. A napjainkban termesztett növények nem tartalmazzák kellő mennyiségben a szervezetünk számára létfontosságú lúgosító ásványokat, amelyekkel közömbösíteni tudnánk a savas felhalmozódásokat. Ezek a savas anyagok az ételeinkből, a talajból, a kemikáliákból és az adalékanyagokból kerülnek szervezetünkbe. Szabad idejében kis csomagokat készített, amelyek az általa kifejlesztett speciális erősítőszert por formájában tartalmazták. Egyre többen követték útmutatását, a jó egészség példaképévé vált. Az általa kifejlesztett termék a Percy’s Powder, amit egyszerűen csak „Vér toniknak” neveznek, mert segít helyreállítani a vér pH értékét.

A Magic Basic hatóanyagai intenzív lúgos közeget teremtenek az emésztőrendszerben. Az emésztőenzimek és a béltraktusban élő jótékony baktériumok csak megfelelő lúgos közegben képesek feladatukat ellátni. Az elégtelen emésztés következtében megemésztetlen táplálék pedig pang és gázosodik. Nem kívánatos rothadási folyamatok indulnak be, amelynek következtében elszaporodnak a kártékony, patogén baktériumok, gombák, paraziták.

Miért fogyasszunk Magic Basicet?

Mint tudjuk, napjaink táplálkozása nem tartalmaz elegendő létfontosságú, lúgosító ásványi anyagot a savasság közömbösítésére. A Magic Basic hatóanyagai megteremtik a bélrendszerben azt a lúgos közeget, amely a bélflóra és az emésztőenzimek működéséhez szükséges. Az emésztőrendszerben így kialakult „rend” állapota hozzájárul ahhoz, hogy az elfogyasztott táplálék a mi testünket szolgálja, ne pedig rosszhiszemű „albérlőinket”, a káros baktériumokat.

Szulfátok és méregtelenítés

A Magic Basic hatékony ásványi sói a szulfátok, rendkívül előnyösek a szervezet számára. Ellenállnak a baktériumoknak, tisztítják a vért, méregtelenítik a testet. Fogyókúráink során csak zsírt égetünk, mérgeket nem. A máj, mint az anyagcsere-folyamat fő irányítója, a vízben oldhatatlan mérgeket folyamatosan a zsírszövetekben tárolja. A máj a szulfátokat használja arra a célra, hogy a zsírszövetben tárolt mérgeket vízben oldhatóvá alakítsa át, ami már a vizelettel távozik a szervezetből. A Magic Basic segítségével elérjük, hogy a megterhelő fogyókúrákat követően, májunk ne képezzen újabb zsírpárnákat méreganyagok tárolására.

Ki kell emelni a magnézium-szulfát – a keserűsó –, mint univerzális „csodaszer” szerepét az emésztőrendszer megtisztítása, méregtelenítése folyamatában. Szulfáthiány esetén valójában tökéletlenül működik a méregtelenítés. Parkinson és Alzheimer kór esetében, illetve féloldalú bénulásnál, vagy egyéb mozgatóidegi bénulásnál többek között a szulf-oxidáció zavarát is megfigyelték.

A Magic Basic ásványi sói a vér pH-egyensúlyának helyreállítása mellett, az izom- és idegműködésben, az oxigén és a széndioxid szállításában, a sejtek tápanyaggal való ellátásban is segítséget nyújtanak. Fogyasztásával megélhetjük azt az állapotot, amikor a test sav-bázis egyensúlya a helyére kerül, s innentől már csak egy lépés, hogy eltökéljük: mostantól megváltoztatjuk étkezési szokásainkat, életvitelünket.

Magic Basic kapszulát évente egyszer-kétszer, kúraszerűen érdemes alkalmazni, napi 1-2 kapszula adagban, lehető-leg éhgyomorra, bő folyadékbevitellel.

Fontos tudnunk, hogy a túlsavasodás az egyik legtöbb veszélyt magában rejtő civilizációs megbetegedés, mert az egészség közvetlenül függ a szervezet sav-bázis egyensúlyától. Egy bizonyos életkor után mindenki foglalkozni kezd az egészségével. Minél hamarabb kezdjük el, annál meglepőbb és nagyszerűbb eredményeket érthetünk el. Vannak olyan népek, népcsoportok, akiknél teljesen normálisnak számít, hogy több mint száz évet élnek meg anélkül, hogy megbetegednének. Ez azt bizonyítja, hogy mindez még manapság is lehetséges!

Jakab István
parapszichológus, táplálkozás-kutató

Az elsavasodás problémájáról és a lehetséges megoldási lehetőségekről hasznos információkhoz juthat Jakab István: Lúgosítás a kór-talanság útja című könyvéből, amely a Víztérítő Kiadó gondozásában jelent meg. A könyv megrendelhető a www.vivanatura.hu webáruházban, és a következő elérhetőségeken: tel. 06-27/358-465, info@kombucha.hu, vevoszolg@kombucha.hu.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!