Keresés
Close this search box.

Hajfiatalító fejbőr-méregtelenítés

//

Minden civilizációs betegség mögött „mérgek” állnak, melyek fokozatosan károsítják a sejteket. A kopaszodás, hajhullás, a hajmennyiség jelentős csökkenése, a hajszálak elvékonyodása is főként ennek a következménye. Az egyre erősebb környezeti ártalmaknak és az egyre értéktelenebb élelmiszerek fogyasztásának köszönhetően, már nőknél is gyakori a hajritkulás, és a férfiaknál is egyre fiatalabb korban kezdődik a kopaszodás. Mindezt nem nézhetjük tétlenül!

A húsokban a húgysav, az édességekben az ecetsav, a kávéban és feketeteában a sósav és csersav, a túlzott izomtevékenységből a tejsav, valamint a szorongás, a düh, az elektroszmog és a stressz, sőt a lelki problémák is mérgek termelődésével járnak. Már el is készült a savas méregturmix, mely a – heveny és krónikus – betegségek talaját előkészíti, ráadásul folyamatosan „fosztogatja” a fejbőr különösen mobil ásványianyag-raktárát, ezáltal a hajszálak elvékonyodnak, elgyengülnek, végül kihullnak.

A hajszál elemzése – akár egy postán elküldött hajmintából is – számítógépes programom segítségével fényt derít a kóros szervi, energetikai, sőt akár a lelki problémákra is. Emellett a hajas fejbőr – a tenyérhez és talphoz hasonló mikroterü-letként – híven tükrözi a belső szervi problémákat. A hajtöredezés felszívódási zavarra, a vékony-, illetve a vastagbél problémájára utal. A korpáso-dás túlzott fehérjefogyasztás, enzimhiány, vagy a vastagbél gombás terhelése miatt jön létre. A hajzsírosodást – a bakteriális fertőzésen túl – zsírtöbblet okozza, mely a máj és epe zavarára utal.

Skalpdiagnosztikai módszerrel percek alatt elkészíthető a méregtérkép, mely megmutatja, milyen kórokozók telepedtek meg a problémás szervekben. Ne várjuk meg a panaszok kialakulását! A hajvesztést nem csak gyógyítani, hanem megelőzni is lehet! Ennek módja:

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!