Keresés
Close this search box.

Fogyjon jóllakottan!

//

Májustól már Magyarországon is kapható a CM3 Alginat, mely egy biotechnológiai felfedezésnek köszönhetően kifejlesztett, kizárólag természetesen alapanyagokból álló testsúlycsökkentő készítmény, ami a jóllakottság érzetét keltve segít elérni az ideális testsúlyt. A készítményt már 12 országban – Európában és a tengerentúlon is – nagy sikerrel alkalmazzák a diétázni vágyók.

Becslések szerint 2010-re a fejlett világ lakosságának több mint fele túlsúlyossá válik. A tendencia Magyarországon is kimutatható, hiszen a statisztikai adatok szerint ma a magyar lakosság több mint 55%-a túlsúlyos. Ezzel Európa „élmezőnyében” járunk, és egyre inkább megközelítjük az USA lakossága körében regisztrált 60%-os túlsúlyarányt.

Érthető tehát sokak természetes vágya, hogy kisebb-nagyobb testsúlyfeleslegüktől és ez által a gátlásaiktól is megszabadulhassanak. A túlsúly csökkentésére való törekvés azonban nem mehet az egészség rovására! Akik már diétáztak, tudják, hogy egy helytelenül összeállított diéta többet árthat, mint amennyi eredménnyel kecsegtet. Ha kiéheztetik a szervezetüket, ez a diéta abbahagyását követően azonnali visszahízást eredményez.

A CM3 teszteredményei meggyőzőek, hiszen placebo-kontrollált, véletlenszerű (randomizált), kettős vak tesztekkel bizonyította hatékonyságát. Talán legnagyobb előnye, hogy az egészséget megtartva csökkenthető vele a testsúly, hiszen felszívódás nélkül, természetes úton távozik a szervezetből, hatékonysága a diéta teljes időtartama alatt egyenletes.

Azoknak ajánlható, akik már túl vannak több sikertelen fogyókúrán, akik nem tudnak ellenállni a legfinomabb falatoknak, akik csak kis lépesekben képesek megváltoztatni az életmódjukat, de hosszú távú eredményre vágynak. Nem elég azonban sikeresen lefogyni, az ideális testsúly megtartásához valóban szükséges az életmódváltás!

Az egészséges életmód fontosságát Koós Réka színésznő, énekesnő is különösen fontosnak tartja, ezért arra vállalkozott, hogy kipróbálja, milyen is túlsúlyosnak lenni, még ha csak egy rövid időre is. Ennek megvalósításában egy professzionális maszkmester és egy jelmeztervező volt segítségére, akik az egész testét lefedő testmaszkot készítettek a művésznő számára.

“Meglepődtem, amikor szembesültem a magyarországi statisztikai adatokkal. Elszomorító, hogy a magyarok több mint fele már túlsúlyos. Jómagam is tudom, hogy az embernek oda kell figyelnie magára, hogy meg tudja tartani az ideális testsúlyát. Igyekszem, amennyire csak lehet tudatosan táplálkozni, de meggyőződésem, hogy nem kell lemondani az apró örömökről az életben. A mindennapi rohanás, a rengeteg munka sok esetben attól vonja el az energiát, ami talán a legfontosabb lenne: odafigyelni az egészségre. Fontosnak tartom a megelőzést, különösen a fiatalok tekintetében. Azért vállaltam el a felkérést, mert szeretném, hogy akik most „túlsúlyosan” látnak engem ebben a testmaszkban, talán elgondolkodnak azon, hogy érdemes lenne megszabadulniuk a felesleges kilóiktól!”

(x)
További információ: www.cm3.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!