Keresés
Close this search box.

Sikertörténet: a vízzel elegyedő BioCo Q10

//

A Q10 koenzim évek óta jól ismert szereplője a szépségiparnak és az étrend-kiegészítő piacnak egyaránt. A patikák és fitotéka üzletek polcain ugyan tucatnyi Q10 termék kínálkozik, ám a növekvő érdeklődés hatására, tovább nő az új Q10 készítmények száma. Ilyen erős konkurencia mellett igazán komoly fegyvertény, hogy a magyar fejlesztésű, magyar gyártású vízzel elegyedő BioCo Q10 termékek az elmúlt 10 évben mit sem vesztettek népszerűségükből, sőt évről évre nő azok száma, akik pozitív tapasztalatuk alapján, újra és újra a vízzel elegyedő BioCo Q10-et választják.

Miben rejlik a BioCo Q10 ereje?
A felszívódási képességében!

A Q10 alapvetően egy zsírban oldódó vitaminszerű anyag. A zsírban és vízben oldódó vitaminok biohasznosulása (felszívódása) különböző módon történik. A zsírban oldódó vitaminok felszívódásához megfelelő zsírbevitelre és kielégítő epeműködésre van szükség. A vízben oldódó vitaminok felszívódása lényegesen egyszerűbb folyamat, ezek ugyanis közvetlenül a vérkeringésbe kerülnek.

BioCoR Tehnológia

Ennek fontosságát felismerve a BioCo fejlesztői úgy gondolták, hogy ha egy speciális emulzió révén sikerül átalakítani a zsírban oldódó Coenzyme Q10 hatóanyagot vízben eloszlatott molekulákká, elérhetővé válhat egy magasabb szintű hasznosulás a Coenzyme Q10 esetében is. Elismert magyar kutatókkal és professzorokkal együttműködve, több éven keresztül folytak a kísérletek, melynek eredményeként megszü-letett a cég „Transzport emulziós” technológiája. Ennek lényege, hogy a termékben található zsírban oldódó hatóanyagokat (nem csak a CoQ10,-et, hanem az E-vitamint és Béta-karotint is!) sikerült vízzel elegyedővé alakítani!

Ez az egyedi BioCoR Technológia biztosítja tehát, hogy az eredetileg zsírban oldódó hatóanyagok, vitaminok vízzel elegyedővé váljanak. A BioCo termékek mindegyike tartalmazza a Q10 mellé szükséges szinergista hatóanyagokat: C-vitamint, E-vitamint, és Szelént.

Ellenőrzött gyártási körülmények – Nem csak a kifejlesztett vízzel elegyedő Q10 termékek méltók azonban elismerésre, hanem azok a gyártási körülmények is, amelyek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek is.

A BioCo Magyarország Kft. tevékenységét ISO 22000:2005 szabvány követelményeinek megfelelően, valamint a nemzetközileg elismert Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) szerint végzi. A fogyasztók pedig megelégedettséggel érezhetik:

Mintha kicseréltek volna!

(x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!