Keresés
Close this search box.

Tavaszi lendület gyógynövényes kozmetikumokkal

//

A nyár első napjaiban mindenki sietve igyekszik formába hozni a külsejét, így a bőrét is. A nők gyakran előnyben részesítik a díszes tégelyeket, az illatos, finom kozmetikumokat, ám nem mind arany, ami fénylik! Nem mindegy, mit használunk, mit kenünk magunkra, hiszen a bőrápolás nem csak kozmetikai vagy esztétikai kérdés – hanem betegségek megelőzését is szolgálja.

Tavaszi lendület gyógynövényes kozmetikumokkal

Természetes anyagokkal sikeresebben őrizhetjük bőrünk egészségét és feszességét, hiszen azokat szervezetünk könnyebben hasznosítja. Pénzt, időt és energiát takaríthatunk meg, ha bőrünk ápolásánál figyelembe vesszük a bőr „biológiai óráját”. Normális fiziológiai állapotának fenntartására, kóros elváltozásainak kezelésére előnyösen alkalmazhatjuk a gyógy-növényalapú készítményeket, melyek számos hatóanyaga terápiás hatással is rendelkezik. A bőr megfelelő hidratáltságának eléréséhez és fenntartásához a különféle gyógynövényes készít-mények önmagukban is eredményesen alkalmazhatók.

A Feng Shui Bagua Harmony termékcsalád tagjai természetes gyógynövény hatóanyagokkal készülnek, melyek a bőrnek tökéletes ápolást és védelmet biztosítanak. A Feng Shui Bagua Har-mony Balzsam magas gyógynövény hatóanyag tartalmú arc- és testkrém. Búzacsíra, jojoba, avokádó, szőlőmag és ligetszépe olajat tartalmaz, összetétele ideális a bőr számára, jól felszívódik a szarurétegbe. Gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény kivonatokat is tartalmaz, emiatt kiváló választás gyulladásos bőrproblémákra, illetve az érzékeny bőr ápolására.

A Feng Shui Bagua Harmony Krém bőrnyugtató és kisimító hatással bír. Bátran használhatják érzékeny bőrűek is. Fokozza a bőr természetes megújulását és ellenálló képességét a külső káros szennyeződésekkel szemben. A, B6, C és E vitamin tartalma, valamint a gyógynövények jól megválasztott kombinációja aktiválja a bőr védelmi rendszerét, és elősegíti a bőr felső rétegének megújulását.

A Feng Shui Bagua Harmony Testápoló segíti a bőr aktív működését, fokozza természetes megújulását, ellenálló képességét. Intenzíven ápolja és hidratálja egész testét. Élje át a testápolás örömeit! Mindennapos használat során, bőre megtelik fiatalos energiával, frissnek, üdének, bársonyosnak érzi bőrét minden érintés során.

Nincs is annál jobb, mint esténként a zuhany alatt megpihenni, tetőtől talpig ellazulni, a Feng Shui Bagua Harmony Sampon összetevőinek frissítő, egyben nyugtató hatását élvezni. Miközben a csalán vitalizálja a hajszálakat, a levendula megnyugtatja a fejbőrt, a narancsvirág és az ananász pedig sejtmegújító, tonizáló hatást fejt ki.

A testi-lelki-szellemi jólét elválaszthatatlan kapcsolatban áll az alapelemekkel. A hétköznapi rohanás közepette, egyre többen érzik szükségét a fürdés és testápolás rituáléja során megélhető relaxációnak, kikapcsolódásnak. Ehhez nyújt segítséget a Feng Shui Bagua Harmony Tusfürdő, mely bőrbarát pH-értékű, természetes gyógynövényes fürdőkészítmény. Mate és ginseng tartalma frissíti, vitalizálja testét, az ananász és banán kivonatok kondicionálják bőrét.

Senkinek sem mindegy, hogy milyen terméket vásárol és mennyiért, érdemes tehát odafigyelnünk a beltartalomra is!

A Feng Shui Bagua Harmony termékek megtalálhatók a Herba-ház, MediLine, Varga Reformház, Salus, Láncszem és a Rangers nagykereskedésekben, minden drogériában, gyógynövényüzletben, Herbáriában és egyes gyógyszertárakban is.

(x)

Információ: www.essential.hu, info@essential.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!