Keresés
Close this search box.

Utazás „amulettel”

//

Hogy fogom bírni a többórás autózást, buszozást? Mi lesz, ha elromlik az autóm? Ugye ismerősek ezek az utazás előtti aggodalmak, melyeket elménk „kisördöge” vetít elénk? Lássuk, hogy szabadulhatunk meg tőlük?

Amint megjelennek, azonnal csípjük nyakon félelmeinket. Tudatosítsuk magunkban, hogy az elménk által – legtöbbször kész képekben, szituációkban – elénk vetített helyzetek nem valóságosak, tehát ne dőljünk be nekik! Vegyük elő józan eszünket, vizsgáljuk meg, mitől is félünk!

A különböző csillagjegyekhez tartozó kövek talizmánként védik viselőjüket. Az utazók általános védelmezője a sárga jáspis. Repüléskor olyan kristályt válasszunk, mely a földi energiákat közvetíti (pl. vörös vagy barna jáspis, narancs karneol). Utazással kapcsolatos betegségeket enyhíthet a malachit, az időzónák okozta átállási nehézségekben a fekete turmalin segít. Ne feledjük amulettünket legalább egyszer – nyugodt, csendes koncentrációval – utasítani, hogy mit szeretnénk tőle elvárni. Végül is nyaralásunk öröme főként a mi tudatos döntésünkön múlik.

Csodaszép nyarat, jó utazást és szerencsés visszatérést kívánunk!

Mándoki László, geológus
www.csigabolt.hu
Melegh Gergely, spirituális gyógyító
meleghgergely@gmail.com

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!