Keresés
Close this search box.

A tudomány a Turbó diétát támogatja

//

Életünk számos területén csak akkor érhetünk el sikereket, ha a szakemberek ismereteire és útmutatásaira támaszkodunk. Nincs ez másképp a fogyással sem, hiszen testünk működése rendkívül bonyolult. Kutatók jártak utána, hogyan lehet gyorsan, egészségesen és véglegesen fogyni – és megalkották a megoldást!

Fogyjon csak egyszer, de akkor jól!

Minden fogyókúrázó szembesült már azzal a ténnyel, hogy a fogyáshoz nem elég kevesebbet enni, sőt azzal is, hogy a diéták legnagyobb része működésképtelen. Egyre inkább világossá válik, hogy a felesleges zsír eltávolítása nem olyan egyszerű. Annyira biztosan nem, hogy szakértelem nélkül lehessen kidolgozni a megfelelő módszert. Szerencsére egyre több egészségtudatos ember még a fogyását is a tudományos tények alapján tervezi meg, mert tisztában van vele, hogy akkor a legnagyobb az esélye a valódi súlyvesztésre, emellett szervezetének is azzal tesz a legjobbat, ha a megfelelő módszert választja.

A tudomány ismeri a fogyás titkát

Egy német orvoscsoport vállalkozott arra, hogy a táplálkozástudomány alapjain nyugvó diétát alkosson meg. A kutatók megállapították, hogy a zsírtömeg egészséges csökkentéséhez a tápanyagok megfelelő arányú bevitele ajánlott, azaz magas fehérje és alacsony szénhidrát, a szervezet számára fontos zsír, ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok pótlása mellett. A fogyás hatékonyságát fentieken kívül fokozza még a szervezet méregtelenítése, sav-bázis egyensúlyának megteremtése, továbbá elegendő antioxidáns bevitele.

Látványos, gyors és egészséges

A Turbó diéta turmixpor különlegessége abban rejlik, hogy magas koncentrációjú és jó minőségű fehérjét biztosít a szervezet számára. Ennek köszönhetően az izmok tökéletes tápláláshoz jutnak, az anyagcsere nem lassul le, és a szervezet a zsírkamrákból pótolja a hiányzó energiát. Így fogyatkozó kilóinkat kizárólag az elvesztett zsírpárnák alkotják, emiatt a Turbó diétával 1kg fogyás rendkívül látványos.

A szakemberek szerint, nem csoda tehát, hogy a Turbó diétával napról napra elérhető súlycsökkenésnek köszönhetően, a második hét végére akár két ruhamérettel is vékonyabbak lehetünk.

Két hét az álomsúlyért

A Turbó diéta nem csupán gyors fogyást tesz lehetővé: a két hetes kúra során a szervezet újra egyensúlyba kerül, a vitaminraktárak feltöltődnek, az anyagcsere optimalizálódik, a zsírbontó enzimek aktivizálódnak, és állapotuk általában a diéta után is fennmarad. Ha a diéta után ésszerű, egészséges étkezést folytatunk, a kilók soha többé nem térnek vissza.

Ha túlsúlya nagyobb mértékű, az előírásokat betartva, több Turbó-diétát is végezhet egymás után. Valószínűleg könnyedén vág majd bele az újabb „körbe”, hiszen megtapasztalja, hogy a két hét alatt egyáltalán nem lesz éhes, sőt, fittnek és energikusnak érzi majd magát! Az ízletes turmixok rendkívül jól telítenek, és olyan energiával töltik fel szervezetét, melyet talán rég nem érzett már. Ma – a tudománynak köszönhetően – létezik már a fogyásnak olyan módja, amely egészséges és egyben hatékony, ráadásul – a súlytöbblet mértékétől függően – akár két hét alatt is elérheti optimális súlyát. Éljen Ön is a fogyás tudományos módszerével!

(X)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!