Keresés
Close this search box.

Ha a lélek allergiás

//

Számtalan tanulmány igazolja, hogy az elhízás, a kövérség nem esztétikai probléma, hanem betegség, méghozzá világméretekben. Napjainkban az allergia már ugyancsak népbetegségnek számít, melynek okozói sajnos mi magunk vagyunk.

Ha a lélek allergiás

Az allergiás tüsszögés és nátha: tünet, okozat, melyet minden esetben egy ok előzött meg. Azaz: a fizikai testünkben megjelenő diszharmonikus állapotnak a valós oka mélyen a lelkünkben gyökerezik. Az orvoslás megközelítésében, az allergia oka az immunrendszer működési, úgymond válaszadási zavarában keresendő. Ez azonban szintén nem más, mint egyik következménye az előbb említett oknak, melyet hangsúlyozottan a lélekben kell keresnünk.

Mik is ezek? Hosszú időn keresztül bennünk lévő, többnyire elfojtott harag, agresszió, gyűlölködés, irigység, a világ, embertársaink és saját magunk állandó ítélete, megkérdőjelezése, el nem fogadása.

Ezek felszámolása nem kis feladat, ámbár pénzünkbe nem kerül, pusztán figyelmünkre, és a létezéshez való elfogadó, szeretet-teljes hozzáállásunkra van szükség. Vegyük tudomásul: allergiánk okozói mi magunk vagyunk – gondolataink, szavaink, tetteink által. S ha mindezt a kellemetlenséget meg tudtuk teremteni, akkor fel is tudjuk oldani. Efelől kétségünk se legyen!

Csodás, hosszú Őszünk lesz, élvezzék fellélegezve! Szeretettel:

Melegh Gergely
spirituális gyógyító
meleghgergely@gmail.com

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!