Keresés
Close this search box.

Haj-test-lélek kapcsolat

//

Minden érzelem biokémiai folyamatok láncolatát indítja be a szervezetben. Amin gondolkodunk, amit mondunk vagy érzünk, az befolyásolja minden egyes sejtünk állapotát, mozgását, osztódását, működését.

Haj-test-lélek kapcsolat

Sejtjeink szoros kapcsolatban állnak az aggyal és egymással egy pszichoszomatikus háló-mátrixon keresztül, mely egy nagysebességű rendszer folyadékkristályhoz hasonlatos közvetítő közege.

Hamer doktor vizsgálatai is bizonyítják, hogy minden betegség egy váratlan érzelmi sokkélménnyel keletkezik, mely a szervezet előre meghatározott részét érinti, s nyoma az agyban CT vizsgálattal láthatóvá válik.

Holisztikus (a test és lélek egységét vizsgáló) hajgyógyászként – a hajas fejbőrt alapul véve, de az egész szervezetet vizsgálva – kialakítottam egy „skalptérképet”, amely ugyanilyen pontosan meg tudja mutatni a „meghibásodott” szerveket és a mögöttük megbújó érzelmi stressz-problémákat. Mivel a hajas fejbőr különlegesen érzékeny kijelzője szervezetünk energetikai, lelki, biológiai működésének, időben – akár a szervi panaszok megjelenése előtt láthatjuk a jelzéseket. Okos műszereinkkel felderíthetők akár azonnal a funkciózavarok, a gócok helyei, a kórokozók fajtái, az érzelmi blokkok bármilyen haj- vagy fejbőrprobléma esetén. Ha tudjuk hol a hiba, ki is lehet javítani! Így – oki terápiával – biztosíthatjuk a „rend” helyreállítását.

Kicsit más szemszögből vizsgálva: a kórfolyamatok (az őszülés, a hajhullás, a kopaszodás, a korpaképződés stb.) mindig az információs mezőben jönnek létre, tehát itt kell korrigálni ahhoz, hogy a tünetek megszűnjenek. A fejbőr kijelző rendszer, de rajta keresztül vissza tudunk hatni megfelelő készítményekkel az egész szervezetre is.

A Hair Nice haj- és fejbőrápoló krémek és samponok úgy működnek, mint egy információs javítóprogram. A hajas fejbőrt ezekkel kezelve – a külső hatásokon túl – vissza lehet hatni a szervezet informatikai, energetikai folyamataira ugyanúgy, mint a lelki állapotra, a hangulatra, csökkentve ezzel a stressz általános és szervekre irányuló negatív hatásait is.

Kis Éva
holisztikus hajgyógyász, természetgyógyász
06-30/754-5417
www.nicehajgyogyaszat.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!