Keresés
Close this search box.

Kristálypunktúra

//

A kristályokkal történő gyógyítás az emberiség történetében mindig jelen volt. Az atlantiszi és lemúriai kultúrákban tárultak fel a legmagasabb szinten a kristályokban rejlő energiák. Ez azt is jelentette, hogy a gyógyításon túlmenően, minden energiaminőség nyerése a kristályok felhasználásával történt.

Az emberiség fejlődése új fázisba érkezett. A gyógyítás lehetőségei is ehhez igazodnak. Napjainkban a kvarc kristály, mely a modern számítógépes rendszerek lelke, egy új alkalmazási lehetőséggel ajándékozott meg bennünket.

Hatalmas előrelépés e téren az ún. kristálypunktúra, mely komplexen hat a testi folyamatokra és a tudatszint emelkedésére is. A kritálypunktúrában a gyógyítás két ősi formája ötvöződik és ölelkezik egybe. A hegyikristály gyógyító fényenergiája különleges módon kerül alkalma-zásra, az akupunktúrás pontok-hoz kapcsolódóan.

A gyógyulás-gyógyítás ezzel új fázisába érkezett. Az emelkedett tudatszint lehetővé tette a kristályokban kódolt energiák újra aktiválását, és a szereteten alapuló kristálypunktúrával történő gyógyítást. A betegségek bármely területén alkalmazható önállóan, vagy más módszerekkel társítva, beleértve a gyógyszerek szedését is, ha az egyén állapota, vagy hitrendszere így kívánja.

A kristályban foglalt hatalmas információ és energia a kínai gyógyászatból ismert meridián rendszeren keresztül hat az emberi én teljességére. Jelentősége abban is kifejezésre jut, hogy megközelítőleg akupunktúrás kezelés történik tű nélkül, igen erőteljes hatékonysággal. Az akupunktúrás kezelés nálunk orvosi diplomához kötött, így a gyógyítás köréből kiesnek mindazok, akik az orvosi akupunktúra viszonylag magas költségét nem tudják megfizetni, vagy magától a tűkezeléstől idegenkedtek. Emiatt is nagy jelentőségű, hogy a kristály-punktúra mindenki számára elsajátítható és alkalmazható, sőt előképzettséget sem feltétlenül igényel. Elsajátítása tanfolyamokon történik, jelenleg három szinten. A tanfolyamok egy naposak.

Az I. tanfolyam tematikája:

A Kristálypunktúra I. tanfolyamra előzetes bejelentkezés, illetve a kezeléshez szükséges kristály megvásárlása a CSIGAHÁZBAN történik (1146 Budapest, Hermina u.2. – telefon +36-20/331-9615, vagy +36-30/562-0982, www.csigahaz.hu).

A tanfolyam helyszíne:
1116 Budapest, Fehérvári út 108–112. IV. emelet.
Időpontja: 2010. október 9-én, 10–18 óráig
Díja: 11 000 Ft.
Előzetes információ a tanfolyamról: www.homeomoxa.hu

Jómagamról annyit, hogy holisztikus orvosi szemléletemmel, minden tudásommal a gyógyulni vágyókat szolgálom. Feladatomnak tekintem, hogy segítsem az embereket önmaguk gyógyító erejének megtapasztalásában. Ezzel párhuzamosan, szándékom az emberek számára megvilágítani létünk értelmét, a szereteten alapuló, együvé tartozás tudatszintjének kialakítását.

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Dr. Kellermann Aranka Terézia
orvos, a kínai gyógyítás orvosa,
spirituál terapeuta
a Kristálypunktúra beavatottja

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!