Keresés
Close this search box.

Nevess!

//

Sokan azért nem mernek önfeledten nevetni, mert bár fogaik épek, s nem is hiányosak, mégis elégedetlenek azok esztétikai megjelenésével. Pedig nincs olyan rendezetlen fogsor, melyet ne lehetne szebbé, harmonikusabbá varázsolni.

A fogak, a mosoly, az arc harmóniája ma már speciális esztétikai fogászati, bőrgyógyászati, kozmetológiai beavatkozásokkal tökéletesíthető. Az arc egyes vonásainak összetett elemzésével, az arcformának, szimmetriának, a pupillák távolságának, az ajkak íveltségének figyelembevétele elengedhetetlen az archoz illő mosoly és fogsor megalkotásához – legyen szó akár a saját fogak minimális korrekciójáról, vagy a koronák, nagyobb elülső hidak cseréjéről.

A tervezési folyamatban számítógépes modellező programot használunk, mely a páciens arcfotójából kiindulva elemzi, tervezi meg a szükséges átalakításokat, a tervezett mosoly ívét, a fogak formáját és stílusát. A vizuális tervezésnek köszönhetően, hamarabb megszületik a végeredmény, megkímélve pácienst és orvost a hosszas próbáktól, alakítgatásoktól.

dr. Hatházi Katinka
mosolytervező specialista
www.oxygenmedical.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!