Keresés
Close this search box.

A kapcsolat

//

Egyre rövidebbek a nappalok, egyre kevesebb fényt kapunk kívülről. Bizonyos elmélet szerint – „fénylényként” – létezésünknek alapja a fény forrásának biztosítása. A tél felé haladva, a szürkeség egyre inkább rákényszerít minket, hogy a belső fényt fürkészve találjuk meg az egyensúlyt. Hol keressünk hát segítséget, merre a fény?

A kapcsolat

Naponta a tükörbe nézve, e kérdésre megláthatjuk a pontos választ: lényünk esszenciáját, a fényt, a színtiszta szeretetet – azaz a Teremtő magját – mindenki magában hordozza fizikai testén belül.

Hajszálaink – testünk felszínétől eltávolodva – csápként nyúlnak bele éteri, asztrális és mentális testeinkbe egyaránt, így hozva létre a kapcsolatot az egész lényünkkel. Mit is jelent ez? Az étertest az anyagtest megformálója, mintegy 5 centiméterrel nagyobb az anyagtestnél. Az asztráltest – érzelem vagy vágytest – áthatja az anyagtestet (fizikai testet) és az étertestet (élettestet), de náluk finomabb anyagból áll és sok színben kavarog. (Ezt a képet láthatjuk az aurafotókon) Benne jutnak kifejezésre az érzések és érzelmek, a vágyak és kívánságok, a rokonszenv és ellenszenv. Ez a test befolyásolja az étertestet és az anyagtestet is – például valamilyen rossz előérzet hatására erősebben ver a szívünk, összerándulnak izmaink. Asztráltestükön át az emberek könnyen befolyásolhatók, mert az mindenre fogékony, ami az „emberiség asztráltestében” végbemegy.

A gondolatok érzelmeket gerjesztenek, melyek energetikai elváltozásokat, egyensúlytalanságot eredményeznek. Ez funkciózavarok (fejfájás, szédülés, puffadás, székelési és savképződési zavarok, köhögés stb.) megjelenéséhez, a tartósan fennálló egyensúlytalanság pedig a struktúra, a szöveti szerkezet átalakulásához (gyomorfekélyhez, sipolyhoz, daganathoz stb.) vezet.

Az első, a gyökér-csakra a mellékvesével van kapcsolatban, ami szabályozza a veseenergiát, felelős a földdel való kapcsolatért és a fizikai erőért. E csakra jó működésének köszönhető vitalitásunk, ez támogatja tisztulási folyamatainkat, biztosítja a túlélést. Ami elzárhatja: az a félelem.

A kínai medicina szerint, a vese energiája szabályozza a haj minőségét és mennyiségét. Az utóbbi években a „világvége” hangulat, a gazdasági válság egyre fokozza a félelemérzést, a létbizonytalanságot. A szexuális, szociális, financiális és kapcsolati félelmek mind a vese energiáját gyengítik, s ez megmutatkozik a hajas fejbőrön. Ne engedjük, hogy bárki, bármivel félelmet gerjesszen bennünk!

Fontos, hogy megértsük a haj szimbolikáját. A haj összeköti a belsőt a külsővel (pl. vastagbél gombás terhelése – pattanásos bőr), a testet a lélekkel (pl. veseprobléma – párkapcsolati, szülőkapcsolati zavar). Ez a pontos és gyors jelzőrendszer a nap 24 órájában rendelkezésünkre áll, jól érzékelhetően jelezve a problémákat – így például a viszketés, korpásodás, hajhullás és kopaszodás, mind segélykérő jelzések.

A jelenlegi időszaknak, a közelgő – és már folyamatban lévő – változásoknak az a célja, hogy mindannyiunk rezgésszintje nagymértékben megemelkedhessen, megtisztulhassunk és megtaláljuk a KAPCSOLATOT. Életünkben megjelennek a csodák.

Tizenöt éves holisztikus hajgyógyászi tapasztalatom alapján, a hajas fejbőr jelzéseit elemezve, egy „mindentudó” szerkezet segítségével pontosítva, körülhatárolható a problémák gyökere, majd speciális terápiával feloldhatók az évek óta bennünk lévő lelki gócok. Fontos, hogy elfogadóan, pozitívan, ne pedig a tudat alá elnyomott blokkok által irányítottan reagáljunk az eseményekre. Legyünk nyitottak a pszichénkből érkező impulzusokra, hogy fájdalom és megpróbáltatások nélkül juthassunk el a megoldásig, melyhez speciális, személyre szabott módszereket is segítségül hívhatunk.

Kis Éva
holisztikus hajgyógyász, skalpdiagnoszta, természetgyógyász
www.nicehajgyogyaszat.hu
06-30/754-5416, 17

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!