Keresés
Close this search box.

Hasznos méreg, nem méreg

//

Soha még nem akadt eddig hatásosabb és természetesebb szer a mimikai ráncok eltüntetésére, mint az a botox like arckrém, ami a templomi vipera mérgében található – egészen páratlan ránctalanító hatású – aktív hatóanyagokat reprodukálja, méghozzá teljesen természetes módon.

A mély ráncok keletkezésének legfőbb okozója a mimika. Nevetünk, elhúzzuk a szánkat, felvonjuk a szemöldökünket, grimaszolunk vagy éppen a homlokunkat ráncoljuk. Mintegy 60 arcizom segítségével, átlag napi 15 000 arckifejezéssel (meta) kommunikálunk. Ezek nélkül a jellegzetes arckifejezések nélkül nem lennénk azok, akik vagyunk. Csak hát, ennek is megvan az ára: az arckifejezések idővel mély mimikai ráncokat hoznak létre. A SYNR-AKE erre a mindenkit érintő problémára hoz természetes megoldást.

A templomi viperák mérgének idegbénító összetevőjét utánzó hatóanyag működési elve, hogy visszafogja az arcizmok összehúzódását, leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, és ez által csökkenti az arckifejezések által okozott ráncok kialakulását, illetve azok mélyülését. Használatától a bőr látványosan kisimul.

A „botox” méltó vetélytársának tartott SYNR-AKE alapú arckrémeknek az egyik óriási előnye, hogy természetes hatóanyagokból készült, tehát mellékhatásokat kizáró, szelíd terápiát biztosít. Hatása akkumulatív, a napi használattal egyre növekszik, nem pedig egy látványos kezdeti stádium után fokozatosan csökken. Arról már nem is beszélve, hogy a botox toxikus anyagai a májban lerakódnak, míg a szintetikus peptid a szervezetből folyamatosan kiürül, azt nem károsítja.

Miért természetes, ami szintetikus?

A kígyóméregből kivonandó fehérje költséges és nem éppen állatbarát izolálása helyett a zöld biotechnológiai eljárásoknak köszönhetően, növényi összetevők felhasználásával, az eredetivel tökéletesen azonos molekulasor állítható elő.

A további természetes anyagokkal (pl. aloé verával, fügekaktusz kivonattal stb.) kiegészített kozmetikum már fél órán belül is látványos hatást ér el, rendszeres használata pedig nemcsak kisimítja, de bársonyossá és hidratálttá is teszi az arcbőrt! Kell ennél jobb?

(x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!