Keresés
Close this search box.

Herbafill gyógynövényekkel az alvásért

//

A gyógynövények jótékony hatását nem csak teákban, krémekben, élvezhetjük, hanem – egy magyar technikai találmánynak köszönhetően – párnákban és paplanokban is.

Herbafill®
gyógynövényekkel az alvásért

A gyógynövények illóanyaga az alvás során, a testünk hőjének hatására aktiválódik.

A képződő illóanyagot belélegezzük, mely a tüdőnkön keresztül bejut a véráramba, a vérkeringés pedig elszállítja testünk különböző pontjaira. Az eljárásnak köszönhetően, az egész alvás ideje alatt élvezhetjük a gyógynövények jótékony hatását.

Nagyon sokan küzdenek alvásproblémákkal.

Elalvási nehézséget okozhat, ha a napközbeni stressz miatt nem tudnak ellazulni, állandóan jár az agyuk, nem jön álom a szemükre. Ugyancsak alvásprobléma, ha nem tudjuk végigaludni az éjszakát, sokszor felébredünk, ám nem tudunk visszaaludni. Mind a két probléma enyhíthető gyógynövényeket tartalmazó párnákkal. Ha olyan párnán alszunk, mely tartalmazza az elalváshoz szükséges, nyugtató és relaxáló hatású növényeket, akkor sokkal hamarabb el fogunk tudni aludni.

Ha azért ébredünk fel sokszor, mert nem kapunk rendesen levegőt, asztmásak, allergiásak vagyunk, vagy orrsövényferdülésünk van, akkor a légzéskönnyítő növények segítenek bennünket, hogy végig tudjuk aludni az éjszakát. (x)

A HerbafillR magyar szabadalom, melynek tulajdonosa
a Jacquard Textil Kft.
A termékek kaphatók a Herbaházban és a gyógynövényboltokban.
További info: www.herbafill.hu,
telefon:
06 (42) 526-039, e-mail: info@herbafill.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!