Keresés
Close this search box.

A Jikiden Reiki alkalmazásának lehetőségei

//

A Reiki Japánból származó kézrátételes gyógymód és életforma, melyet mára több mint 5 millió ember gyakorol szerte a világon. A módszert 1922-ben kialakító Mikao Usui kiemelkedő érdeme az volt, hogy egy olyan rendszert dolgozott ki, amely mindenki számára elsajátítható és hatékonyan alkalmazható a mindennapok során.

A Jikiden Reiki
alkalmazásának lehetőségei

Legtöbben a Reiki szó alatt az univerzális energia csatornázását értik. Amit ma Reiki néven ismerünk, egy egyszerűsített fogalom, a teljes kifejezés japánul Shin Shin Kaizen Usui Reiki Ryoho = Usui Reiki Gyógyítás Módszere a test és az elme fejlesztése révén. Ismerve a szó teljes jelentését láthatjuk, hogy a Reiki sokkal több, mint egy energia átadással történő alternatív gyógymód. A Reiki elsődleges gyakorlata önmagunk fejleszésére irányul testi-lelki egészségünk megőrzése és elménk fejlesztése által.

A Jikiden szó jelentése „közvetlenül ráhagyományoz”. A Jikiden Reiki a reiki Japánban megőrzött hagyományát oktatja egységes tematika és minőség szerint szerte a világon. Ez nemcsak az eredeti technikák, szimbólumok és azok használata miatt különleges, hanem mert megismerheted a Reiki azon eredeti formáját, ahogy azt az 1930-as években tanították.

A Jikiden Reiki Intézet céljai

A Jikiden Reiki módszerét bárki képes elsajátítani, annak technikái egyforma hatékonysággal működnek mindenkinél. Hatékonyan alkalmazhatjuk önmagunk és környezetünk testi-lelki egészségének támogatására. A végzett hallgatók a Jikiden Reiki gyakorlásokon mélyítik el tapasztalataikat. Nyitott napokon képzett oktatók és gyakorlók segítségével lehet kipróbálni a módszert, megbizonyosodva annak egyszerűségéről és hatékonyságáról.

Hatékony alkalmazásához nincs szükség kiegészítő eszközökre, orvosi ismeretekre. Bárhol, bármikor, szinte bármilyen helyzetben alkalmazható egészséges emberen megelőzés céljából, és betegen, csecsemőn, vagy kismamán is, mellékhatások nélkül!

A Jikiden Reiki kezelés végezhető önmagában és hagyományos orvosi kezelések alternatív kiegészítőjeként, vagy módszerekkel kombinálva is.

Milyen esetekben alkalmazható
a Jikiden Reiki kezelés?

Mi történik a reiki kezelés során?

A Reiki kezelő ráhelyezi kezét a páciensre és – mentális vagy fizikai erőfeszítés nélkül, beindul az energiaáramlás.

Kezein keresztül érzékelheti a testen, illetve a testben összegyűlt toxinokat, képes azokat célzottan kezelni, feloldva a blokkokat, stimulálva a szervezet öngyógyító képességét. A kezeléseket ún. „vérfrissítő masszázs” technikával is befejezhetjük.

Nyitott napjainkon próbáld ki ingyen!
Bővebb információ: www.jikidenreiki.hu

Szabó Gábor
reiki oktató, tel.: 70/414-0508

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!