Keresés
Close this search box.

d-Lenolate: olajfalevél kivonat

//

Válságban az emberi immunrendszer: az egyoldalú táplálkozás, fokozódó stressz, mozgáshiány és a gyógyszerre nem reagáló kórokozók mind hozzájárulnak a fertőző betegségekből eredő elhalálozások számának növekedéséhez.

A legtöbb antibiotikumot egy bizonyos kórokozó típus vagy csoport elpusztítására tervezték, ám emellett megölhetik a nélkülözhetetlen acidophilus és bifidus baktériumokat is a bélrendszerben, ami egyrészt legyengíti az immunrendszert, másrészt rendszeres alkalmazásuk megerősítheti egy egész sereg kórokozó ellenálló képességét.

Amikor az immunrendszer hibátlan hatékonysággal „üzemel”, akkor is jelen vannak a kórokozók a szervezetben, de kevés fontossággal bírnak. Ha egy sérülés, túlzott fizikai vagy mentális stressz legyengíti az immunrendszert, akkor e káros mikroorganizmusok megerősödnek, elterjednek a mirigyekben, szervekben és a testszövetekben, működészavart, betegséget eredményezve.

Évezredeken át a népgyógyászat eredményesen használta az olajfa leveléből készített teát a láz legyőzésére. A fa levelének megmagyarázhatatlan tartósító tulajdonságát, bámulatos növényi vegyületeit, melyek több ezer éves életet biztosítanak számára, megvédve szinte minden rovartól, baktériumtól, a modern tudomány még mindig kutatja.

E század elején sikerült elkülöníteni levelének keserű fitokemikáliáit, melyek az olajfa sokoldalú gyógyító tulajdonságát biztosítják.

Az olajfa levelének R-kalcium elenolate nevű hatóanyaga hosszantartó védettséget nyújt – előállításának szabadalmával kizárólag az East Park Research Inc. rendelkezik. Ellentétben a korábbi hevítéses módszerekkel, a gyártó a 100%-ban frissen szedett olajfalevelekből alacsony hőfokon préseli ki a hatóanyagot, így elkerülhető a terápiás összetevők (pl. oeluropein, antioxidánsok, anti mikrobiotikus elemek) sérülése.

Az eljárásnak köszönhetően, a d-Lenolate eredményesen és hosszan fejti ki immunerősítő hatását, nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, tartósítószert, cukrot, laktózt, glutént, emiatt várandós és szoptatós anyukák is fogyaszthatják.

(x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!